Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Asprovalta

Grčka apartmani I Grčka 2019 I Grčka leto I Povoljno I Asprovalta I Evropske metropole I Letovanje u Španija I Kosta Brava

Asprovalta.jpg

Asprovalta

Na samo 80km od Soluna, na putu ka Kavali, nalazi se jedno od na najpopularnijih letovališta Asprovalta. Ovo prelepo turističko mesto, u Strimonikos zalivu može se pohvaliti sa prelepom peščanom plažom dugačkom oko 1km. Tome svedoče priznanja kojim je nagrađivana obala ovog gradića-Plava zastavica Evropske Unije.

Ovaj šarmatni grad Vam ne nudi samo prirodne lepote kao što su zlatne plaže, more, planina, jezero, zelenilo,  već i arheološka, kao i istorijska nalazišta, brojne manifestacije i kulturne sadržaje.  Verujte da niko neće odoleti Apsrovaltinom šarmu!

 

 

Grčka apartmani-Asprovalta 2019