Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku

Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku

Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku

60.00

Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
29.04-03.05.2019.
5 dana, Bus

Stephany World Travel Vas vodi na Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku. Provedite 1. maj u Solunu, obiđite Meteore i uživajte u grčkoj kulturi, umetnosti i hrani!

 

Rezerviši

Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku

1. DAN (29.04.2019.) - BEOGRAD
Polazak u večernjim časovima. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju, uz kraća usputna zadržavanja zbog obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN (30.04.2019.) - OLIMPIC BEACH
Dolazak u Olimpic Beach. Smeštaj u Complex Banbus. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3. DAN (01.05.2019.) - OLIMPIC BEACH - SOLUN
Doručak. Polazak u Solun . Odlazak do Zejtinlika-groblja srpskih vojnika iz I svetskog rata. Zatim odlazak na organizovano panoramsko razgledanje grada: obilazak Bele kule, crkve Svetog Dimitrija, Galerijusovog slavoluka, Rotonde, statue Aleksandra Velikog. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili šoping. U popodnevnim časovima povratak ka Olimpic Beachu. Večera. Noćenje.

4. DAN (02.05.2019.) - OLIMPIC BEACH - METEORI
Doručak. Fakultativni odlazak na celodnevni izlet do Meteora. Vožnja kroz klanac Tempi i poseta crkvi Svete Petke. Nastavak puta do Kalambake i obilazak radionice ikona. Potom nastavak do manastira Veliki Meteori. Jedan od šest, a ujedno i najveći manastir Meteora, građen je sredinom četrnaestog veka, a kao jedan od dvojice osnivača pominje se Jovan Uroš Nemanjić, odnosno monah Joasaf. Obilazak manastirskog kompleksa i slobodno vreme. U popodnevnim časovima Povratak ka Olympic Beach. Večera. Noćenje.

5.DAN (03.05.2019.) - OLIMPIC BEACH - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje Olimpic Beacha. Polazak ka Srbiji. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.


CENA ARANŽMANA: 7.200,00 din po osobi

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz autobusom visoke turističke klase (full oprema, klima, TV, video, DVD, mikrofon);
- Smeštaj u Olympic Beach-u na bazi tri noćenja sa polupansionom u Complexu hotela Banbus, u 1/2, 1/3,1/4- krevetnim sobama i studioapartmanima;
- Poseta i obilazak Soluna;
- Usluge turističkog vodiča tokom celog trajanja putovanja;
- Troškovi organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Fakultativni izlet do Meteora sa posetom Velikim Meteorima–cena 25€ za odrasle, 20€ za decu do 10 godina (u cenu je uključena ulaznica za manastir Veliki Meteori);
- Inostrano putno zdravstveno osiguranje;
- Nepomenute usluge i individualne troškove;
- Boravišna taksa u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eur po sobi/dnevno.

NAPOMENA: * Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa, minimum prijavljenih putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 35 putnika.

POPUSTI I DOPLATE:
- Doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana

NAČINI PLAĆANJA:
- Aranžman plativ isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK BANK na dan uplate.
- Gotovinski: 40% prilikom rezervacije ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana.
- Putem kreditnih kartica (VISA, VISA ELECTRON, DINA CARD).
- Odloženo plaćanje: avans u iznosu od 40% prilikom rezervacije, a ostatak u dve jednake mesečne rate čekovima građana datumiranima 15-tog u mesecu uz obezbeđenje plaćanja (deponovanje minimum 10 dana pre početka aranžmana).

VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja, autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju I kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta , ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska
Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika
Organizator putovanja TA”Banbus”.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA”Banbus” usaglašeni sa YUTA standardima