Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Doček Nove Godine na Ohridu

Doček Nove Godine na Ohridu
Doček Nove Godine na Ohridu
Doček Nove Godine na Ohridu
Doček Nove Godine na Ohridu
Doček Nove Godine na Ohridu
Doček Nove Godine na Ohridu

Doček Nove Godine na Ohridu

from 109.00

Doček Nove 2019. na Ohridu
29.12.2018 - 02.01.2019.
5 dana, Bus

Stephany World Travel Vas vodi na Doček Nove 2019. Godine u Milano! Dočekajte Novu Godinu u najvećem Lomabrdijskom gradu koji je sinomim za modu, arhitekturu i industriju.

Objekat:
Usluga:
Doplata za novogodišnju večeru:
Doplata za repricu svečane novogodišnje večere:
Quantity:
Rezerviši

OHRID - DOČEK NOVE 2019. GODINE

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: BEOGRAD 29.12.
Polazak za Ohrid iz Beograda u 22:00h sa parkinga na ulasku u Sajam preko puta Houm Plus Centr-a. Polazak iz Novog Sada dva sata ranije uz doplatu. Noćna vožnja sa usputnim odmorima…

2. dan: OHRID 30.12.
Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za šetnju i odmor. Smeštaj u hotele ili privatne vile. Popodne panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada poznatog po vizantijskimspomenicima i sakralnim objektima sa lokalnim vodičem (crkva Sv. Sofije, crkva Sv.Pantelejmona, Samuilova tvrđava…). Slobodno vreme za individualno razgledanje grada. Noćenje.

3. dan: OHRID - SVETI NAUM 31.12.
Doručak. Slobodan dan u Ohridu ili fakultativno izlet za Sveti Naum sa obilaskom manastirskog kompleksa. U povratku obilazak Biljaninih izvora i osveženje uz riblju čorbu. Povratak u Ohrid. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada i pripreme za NAJLUĐU NOĆ. Uveče, DOČEK NOVE GODINE uz svečanu novogodišnju večeru u izabranom hotelu (bogata trpeza sa aperitivom), kao i veseli makedonski i internacionalni muzički program… Gosti u vilama i hotelu Zlaten Prsten mogu Novu Godinu dočekati na glavnom trgu sa bogatim muzičkim programom i vatrometom, u nekim kafićima sa konzumacijom ili fakultativno u restoranu hotela Aqualina sa bogatom večerom i dobrim provodom. Noćenje.

4. dan: OHRID 01.01.
Kasni doručak (za goste hotela). Slobodan dan za šetnju i individualno razgledanje Ohrida. Fakultativno polazak za Strugu i obilazak ovog poznatog turističkog i kulturno-istorijskog grada… Nastavak putovanja do Vevčana, prelepog mesta sa drevnom arhitekturom i čuvenim izvorima. Ručak u nekom od tradicionalnih restorana. Povratak u Ohrid… Slobodno veče i repriza Nove Godine…Noćenje.

5. dan: OHRID - SKOPLJE - NIŠ - KRAGUJEVAC - BEOGRAD 02.01.
Doručak za goste hotela. Polazak na za Skoplje. Razgledanje prestonice Makedonije i kraće slobodno vreme. Polazak za Srbiju. Dolazak u Srbiju u kasnim večernjim satima…(KRAJ USLUGA).

Ohrid.png

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, DVD, AC) na navedenoj relaciji;
* 3 noćenja na bazi izabrane usluge u izabranom objektu, u 1/2 i 1/2+1 sobama (jednokrevetne po zahtevu);
* Doček Nove 2019. godine (svečana novogodišnja večera i repriza u Hotelima Mijenijum i Aqualina 4), osim u privatnom smeštaju gde je usluga samo smeštaja i hotela Zlaten Prsten gde je usluga noćenja sa doručkom;
* Razgledanja po programu;
* Lokalne turističke takse;
* Usluge turističkog vodiča, pratioca;
* Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Fakultativne izlete, posete i ulaznice za lokalitete i objekte: Sv.Naum (transfer+ulaznica+riblja čorba na Biljaninim izvorima) 10€, Struga-Vevčani+ručak 15€;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića max. 30.000€ po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića max. 30.000€ po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu: 70% od cene aranžmana;
* Dodatne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj; ndividualne troškove putnika;
* Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja;

OPIS HOTELA:
* Hotel "Milenijum" ****- www.hotelmilenium.com.mk Nalazi se u centru,nov,moderan i atraktivan hotel. Sobe su komforne,klimatizovane, kupatilo, terasa,TV, DVD, internet konekcija, fen za kosu, mini bar. Vecina soba ima pogled na stari deo grada i jezero .Hotel ima restoran, bar, sopstveni parking.
Usluga: polupansion – doručak, večera –“švedski sto”
Uslovi za decu: Cena aranžman za dete do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe, iznosi 125 € i koristi pomoćni ležaj.
Hotel "Aqualine" ****- www.hotelaqualine.com.mk Nalazi se na obali jezera u naselju Sveti Stefan nov, moderan i atraktivan hotel.
Sobe su komforne,klimatizovane, kupatilo, terasa,TV, DVD, internet konekcija, fen za kosu, mini bar. Vecina soba ima pogled na stari deo grada i jezero.Hotel ima restoran, bar, sopstveni parking.
Usluga: polupansion – doručak, večera –“švedski sto”
Uslovi za decu: Cena aranžman za dete do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe, iznosi 115 € i koristi pomoćni ležaj.
Privatni smeštaj I kat FORTUNA - Fortuna privatni smeštaj podrazumeva Ugovorno pravilo da putnik ne bira smeštaj, već prihvata ono što je ponudio organizator putovanja i 2 dana pred put dobijaju ime vile. Vile se nalaze na samoj promenadi pored jezera i na par minuta od centra grada. Sobe su sa kupatilom , TV-om, grejanje na struju.
Uslovi za decu: U privatnim vilama dete do 12 god.(u pratnji dve odrasle osobe) imaju 20% popusta na aranžman.
Hotel Zlaten Prsten ***- www.hotelprestol.com.mk -Hotel se nalazi na obali jezera, u Pe[tanima. Poseduje restoran, loby bar sa recepcijom. Sobe su sa TV/om, radiom, telefonom, TWC
Usluga: polupansion - doručak na bazi švedskog stola, večera posluženje.
Uslovi za decu: Cena aranžmana za dete do 4 god. iznosi 60 €, dete od 4 do 12 god. iznosi 110€ i koristi pomoćni ležaj, dete ostvaruje ovu cenu u pratnji dve odrasle osobe.

NAPOMENE:
* Obavezna je prijava za fakultativne izlete pre polaska na putovanje!
* Za putnike kojima nije uračunata svečena večera za doček i reprizu Nove godine, obavezna je prijava I uplata, prilikom prijave za aranžman zbor rezervacije mesta!
* Program je rađen na bazi minimum 45 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
* Redosled sedenja od prednjeg, ka zadnjem delu autobusa je uvek u skladu sa redosledom sklapanja Ugovora/Potvrde o putovanju. Željena sedišta, kao i dodatna sedišta se odobravaju i naplaćuju, po pismenom zahtevu!
* Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 35 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!

NAČIN PLAĆANJA:
* Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 40% od vrednosti aranžmana - protivvrednost u dinarima, a ostatak u ratama, zaključno 15 dana do polaska grupe na putovanje.
* Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!

Novi Sad, Novembar 2018.