Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Doček Nove Godine u Milanu

Milano.jpg
Milano 1.jpg
Milano 2.jpg
Milano 3.jpg
Milano 4.jpg
Milano.jpg
Milano 1.jpg
Milano 2.jpg
Milano 3.jpg
Milano 4.jpg

Doček Nove Godine u Milanu

100.00

Doček Nove Godine 2019. u Milanu
29.12.2018 - 02.01.2019.
5 dana, Bus

Stephany World Travel Vas vodi na Doček Nove 2019. Godine u Milano! Dočekajte Novu Godinu u najvećem Lomabrdijskom gradu koji je sinomim za modu, arhitekturu i industriju.

Rezerviši

1. dan: NOVI SAD - BEOGRAD
Polazak iz Novog Sada u 18:00h, a iz Beograda u 20:00h sa mesta po dogovoru. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi carinskih procedura...

2. dan: MILANO
Dolazak u Milano u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel posle 14:00h. Nakon kraćeg odmora, odlazak metroom u razglednaje Milana, modnog, privrednog i medijskog centra Italije i glavnog grada pokrajine Lombardija (bez ulazaka u objekte): Trijumfalna kapija, park Sempione, kompleks zamka Sforca, pešačka Ulica Via Dante, Piazza Duomo, Milanska Katedrala, galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala-čuvena operska kuća... Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: MILANO - ĐENOVA
Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak Milana ili fakultativni odlazak u Đenovu. Đenova je jedna od najlepših luka na svetu. Grad su osnovali Rimljani pod imenom Ligurija. Po dolasku, panoramsko razgledanje centra grada koji je proglašen delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a: Trg de Ferari na kome se nalaze opera i berza, Trg Mateoti sa palatom pravde - nekadašnja rezidencija duždeva, katedrala San Lorenco, via Garibaldi u kojoj su kuće bogatih aristokratskih porodica, Trg pobede, stara luka, via Balbi, Kraljevska palata... Slobodno vreme. Povratak u hotel. Priprema za doček Nove godine. U večernjim satima odlazak na trg i doček Nove godine 2019.

SREĆNA NOVA 2019. GODINA!

Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: MILANO - JEZERO KOMO - LUGANO
Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak Milana ili odlazak na fakultativni izlet za Komo i Lugano. Dolazak do jezera Komo, trećeg po veličini jezera u Italiji. Komo je najpoznatije mondensko jezero Italije, gde se nalaze vile italijanskog i svetskog džet-seta: Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Na obali jezera smešten je istoimeni gradić, čijim centrom dominira katedrala Duomo iz 15. veka, pravi dragulj italijanske umetnosti. Vožnja brodom po jezeru tokom koje ćete uživati u pogledu na Alpe, kao i u pogledu na luksuzne vile sa čarobnim vrtovima svetskog džet seta. Polazak za Lugano, bajkoviti gradić koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak grada: katedrala Svetog Lorenca, trg Reforma sa gradskom kućom iz XIX veka, gradski park, Gradska kuca... Slobodno vreme za šetnju uz obalu ovog prelepog jezera. Povratak za Milano. Noćenje.

5. dan: MILANO - SIRMIONE - VERONA
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Sirmione. Dolazak na jezero Garda u podnevnim časovima. Mogućnost krstarenja jezerom. Obilazak mondenskog gradića Sirmione - dvorac Skalidjerija, najpoznatije letovalište na najvećem jezeru u Italiji. Slobodno vreme. Polazak za Veronu. Po dolasku, obilazak grada: Julijin grob, Trg Bra, Alpska Fontana, Spomenik Emanuelu II, Municipijum, Arena, palata Barbijeri, Via Macini, Trg Erbe, Stub srama, Fontana istine, spomenik Danteu, balkon Romea i Julije, rimsko kupatilo, Lavlja vrata...Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima. Noćna vožnja...

6. dan: BEOGRAD - NOVI SAD
Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim časovima.

ULTRA FIRST MINUTE CENA: 100€

FIRST MINUTE CENA: 165€ ZA REZERVACIJE DO 30.11.

REDOVNA CENA: 190€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, DVD, AC) na navedenoj relaciji;
* 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u Milanu (okolina) u hotelu sa 3, u 1/2 i 1/2+1 sobama (jednokrevetne po zahtevu);
* Razgledanja po programu;
* Usluge turističkog vodiča;
* Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Fakultativne izlete, posete i ulaznice za lokalitete i objekte: Jezero Komo-Lugano 30€; Đenova 30€…;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića max. 30.000€ po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića max. 30.000€ po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu: 90€;
* Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj (˃1€ osoba/dan);
* Individualne troškove putnika;
* Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja;
* Rezervaciju željenog sedišta u autobusu 20€;
* Rezervaciju dodatnog sedišta u autobusu 75€.

OPIS HOTELA:
Hotel BB Milano Sesto San Giovanni 3*, Milano (https://www.hotel-bb.com/it/hotel/milano-sesto.htm)
Smeštaj je u navedenom hotelu ili u sličnom iste kategorije u širem delu grada. Svi hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje.

IZVOD IZ NAPOMENA:
* Obavezna je prijava za fakultativne izlete pre polaska na putovanje!
* Program je rađen na bazi minimum 45 putnika koji su platili punu cenu aranžmana
* Redosled sedenja od prednjeg, ka zadnjem delu autobusa je uvek u skladu sa redosledom sklapanja Ugovora/Potvrde o putovanju. Željena sedišta, kao i dodatna sedišta se odobravaju i naplaćuju, po pismenom zahtevu!
* Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 35 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!

NAČIN PLAĆANJA:
* Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini 90€ - protivvrednost u dinarima, a ostatak u ratama, zaključno 15 dana do polaska grupe na putovanje.
* Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!