Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Nova Godina u Parizu

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Nova Godina u Parizu

Doček Nove Godine u Parizu Avio
Copy of Doček Nove Godine u Parizu
Copy of Docek Nove Godine u Parizu
Doček Nove Godine u Parizu Avio
Doček Nove Godine u Parizu Avio
Doček Nove Godine u Parizu Avio
Doček Nove Godine u Parizu Avio
Copy of Doček Nove Godine u Parizu
Copy of Docek Nove Godine u Parizu
Doček Nove Godine u Parizu Avio
Doček Nove Godine u Parizu Avio
Doček Nove Godine u Parizu Avio
sale

Nova Godina u Parizu

499.00 580.00

Individualni aranžman, 5 dana-Avio
29.12.2019-02.01.2020.

Stephany World Travel Vas vodi na Docek Nove Godine u Parizu Bus! Malo je gradova koji mogu da se pohvale takvom raskoši i luksuzom, kao što je Pariz. Vekovima su se vladari Francuske takmičili gradeći palate, ulice, čak i čitave gradske četvrti, kako bi osvojili titulu najvećeg mecene i gratitelja Grada Svetlosti. Od prvog vladarskog dvorca, Luvra, koji je danas na listi 5 najvećih muzeja sveta, do Versaja, koji je napravio Luj XIV na vrhuncu feudalne Francuske kao krunu njene dominacije u tada poznatom svetu, Pariz obiluje remek-delima koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Stoga, Docek Nove Godine u Parizu je pravi izbor za sve koji vole umetnosti u svakom njenom obliku!

Rezerviši

Nova Godina u Parizu

1. DAN: BEOGRAD - PARIZ
Poletanje sa aerodroma „Nikola Tesla“ po redu letenja. Sletanje na pariski aerodrom. Panoramsko razgledanje grada: Veliki bulevari, crkva Madlena, Trg Opere, Trg Vandom, ulica Rivoli, Trg Konkord, Burbonska palata, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, palata Šajo, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, kompleks Invalida sa velelepnom Crkvom kupole, ostrvo Site, katedrala Notr Dam…Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2. DAN: PARIZ - AJFELOV TORANJ - LUVR
Doručak. Fakultativna poseta Ajfelovoj kuli. Fakultativni obilazak Luvra (ulaz-fakultativno), Muzeja voštanih figura (ulaz-fakultativno), De Fans, grad 21. veka, Monparnas, Luksemburška palata, Latinska četvrt, Sorbona, bulevar San Mišel... Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN: PARIZ - VERSAJ
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak autobusom za Versaj, gde ćemo imati prilike da vidimo jedan od najlepših dvoraca, koji je gradio kralj Sunca (Luj XIV). Povratak u Pariz. Uveče odlazak na doček Nove Godine na jednom od pariških trgova (Odlazak metroom, individualni povratak u hotel).

SREĆNA NOVA 2020 GODINA!

Noćenje.

4. DAN: PARIZ - DIZNILEND
Doručak. Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet u svet mašte -Diznilend. Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na večernje krstarenje Senom (odlazak i povratak metroom). Noćenje.
5. DAN: PARIZ - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera od hotela do aerodroma. Poletanje sa pariskog aerodroma po redu letenja za taj dan. Sletanje na beogradski aerodrom po redu letenja za taj dan.

FIRST MINUTE CENA: 499€
Važi na dan 09.10.2019. zavisi od trenutne cene avio karte
REDOVNA CENA ARANŽMANA: 580€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Avio prevoz na relaciji Beograd- Pariz-Beograd sa uračunatim ručnim prtljagom do 8kg i dimenzija 40x30x20cm;
- Avionske takse (Cca. 180€ podložne su promeni);
- 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu sa 3* u Parizu, u 1/2 i 1/2+1 sobama (jednokrevetne sobe po zahtevu);
- Razgledanja po programu;
- Moguća asistencija vodiča (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju) u slučaju formiranja grupe od minimum 20 putnika ;
- Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete: Luvr 50€, Versaj sa vrtovima 65€, Krstarenje Senom 25€, Diznilend (prevoz+ulaznica) 130€….;
- Ulaznice za muzeje, lokalitete i objekte: Ajfelova kula, Napoleonov grob ...;
- Transfere na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom (od 50€ po smeru);
- Doplata za predati prtljag do 20kg 49€ po smeru;
- Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
- Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
- Doplatu za jednokevetnu sobu 150€;
- Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj (˃1,90€ osoba/dan);
- Individualne troškove putnika;
- Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja;

OPISI HOTELA:
- Hotel Campanile Paris Est-Porte de Bagnolet 3* (https://www.campanile.com/en/hotels/campanile-paris-est-porte-de-bagnolet).
- Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili u sličnom iste kategorije u širem delu grada. Svi hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje.

IZVOD IZ NAPOMENA:
Obavezna je prijava za fakultativne izlete pre polaska na putovanje!
Program je rađen na bazi minimum 9 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
Ne postoji mogućnosti promene avio karte (datuma putovanja, osoba koje putuju i sl.).
Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 9 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!

NAČIN PLAĆANJA:
- Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 70% od ukupne cene aranžamana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
- Plaćanje se vrši u dinarima po srednje kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.  
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!