Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Doček Nove Godine u Rimu

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Doček Nove Godine u Rimu

Prvomajsko putovanje u Rim
Prvomajsko putovanje u Rim
Prvomajsko putovanje u Rim
Prvomajsko putovanje u Rim
Prvomajsko putovanje u Rim.jpg
Prvomajsko putovanje u Rim
Prvomajsko putovanje u Rim
Prvomajsko putovanje u Rim
Prvomajsko putovanje u Rim
Prvomajsko putovanje u Rim.jpg
sale

Doček Nove Godine u Rimu

149.00 199.00

28.12.2018. - 02.01.2019.
6 dana, Bus

Stephany World Travel Vas vodi na Doček Nove Godine u Rim. Istorija kaže da je Rim osnovan davne 753. godine pre nove ere u dolini reke Tibar. Osnovali su ga Latini, Grci i Etrurci. Močvarno područje oko Rima je isušeno i pretvoreno u obradivu zemlju, a i Tibar je do Rima bio plovan što je bilo presudno za razvijanje najveće civilizacije svih vremena. Legenda kaže da su Rim osnovali Romul i Rem. Potomci drevnog Eneja, jedinog preživelog Trojanca. Nakon što ih je njihov stric iz Lacija pustio niz Tibar odmah po rođenju kako bi preuzeo vlast. Međutim, spasila ih i oddojila ih je vučica Rea. Kada su stasali vratili su se u Lacijo, porazili svog strica i osnovali Rim. Rim je kroz vekove razvijao svoju kulturu, uspostavljao svoju državnost i širio svoj uticaj. Rim se iz jednog malog granda na 7 brežuljaka u srednjoj Italiji raširio na tri kontinenta i zavladao celim mediteranom. Grad Rim ostao je da posvedoči o najlepšem, najmoćnijim i najtragičnijim momentima starog Rima.

Rezerviši

DOČEK NOVE GODINE U RIMU

1. dan: BEOGRAD 28.12.2018.
Polazak autobusom iz Beograda oko 17:00h. Tačno vreme i mesto polaska biće poznati 2 dana pre puta. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan: RIM 29.12.2018.
Dolazak u RIM, najveći i glavni grad Italije. Panoramsko razgledanje Rima: Vatikanski grad, Anđeoska palata cara Hadrijana, Anđeoski most, Trastevere, isola Tiberina, rimska crkva Santa Maria in Cosmedin sa poznatim mermernim medaljonom usta istine, glavni Rimski trg - Piazza Venezia… Nakon panoramskog razgledanja grada smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan: RIM - KOLOSEUM 30.12.2018.
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - pešačko razgledanje RIMA u pratnji vodiča. U sklopu pešačkog razgledanja Rima obilazak: Koloseum - najveći amfiteatar ikada izgrađen, Rimski forumi - centar javnog, političkog, kulturnog i religioznog života starog Rima, palata Venecija, Kapitolski brežuljak, Senatorska palata, konjanička statua Marka Aurelija, pešačka ulica - Via del Korso, Fontana di Trevi, Španske stepenice… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog obilaska KOLOSEUM i FORUMI u pratnji lokalnog vodiča. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: RIM - VATIKAN 31.12.2018.
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska VATIKANA, jedne od najmanjih i najmoćnijih država sveta. Obilazak Vatikanskih muzeja, uz stručno vođenje lokalnog vodiča: zbirka antičkih statua, sala tapiserija, sala geografskih karata iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Mikelanđela, Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara.. Obilazak se završava na trgu Svetog Petra ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta RIM NOĆU i poseta boemskoj četvrti Rima - Trastevere. Organizovani prevoz autobusom iz hotela oko 19:00h u centar Rima na DOČEK NOVE GODINE 2019. Organizovan povratak iz centra Rima u hotel oko 01:00h. Noćenje.

5. dan: RIM - FIRENCA 01.01.2019.
Doručak. Odjavljivanje iz hotela u 09:00h. Putovanje do Firence (275 km) kroz prelepe krajolike Italije i Toskane. Dolazak u FIRENCU u podnevnim časovima. Firenca se nalazi na obali reke Arno, u srcu najživopisnije Italijanske regije Toskana. Kolevka je humanizma i renese gde su živeli i stvarali veliki umetnici: Mikelanđelo, Leonardo da Vinči, Bruneleski i mnogi drugi. Brojni kulturno istorijski spomenici u Firenci su pod zaštitom UNESCO-a. Svojom arhiterkturom, brojnim muzejima, vrtovima, izvrsnom kuhinjom Firenca privlači milione turista iz celog sveta. Po dolasku u Firencu slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - pešačko razgledanje Firence u pratnji lokalnog vodiča: Trg Santa Maria Novela, glavni gradski trg piazza Duomo sa prelepom Katedralom Santa Maria Dei Fiori, Djotov zvonik i krstionica sa zlatnim vratima, kuća Dantea Aligieri, Trg Sinjoria, Palata Vekio, Neptunova fontana, Lođa Lanci sa replikama skulptura poznatih: Mikelanđelov David, Persej sa glavom Meduze, Laokon i sinovi… Galerija Ufici, stari most - Ponte Vekio... Slobodno vreme u Firenci. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

6. dan: BEOGRAD 02.01.2019. Dolazak u Beograd u podnevnim časovima. (Kraj usluga).

NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja;
- Na rate: 40% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana na tri jednake mesečne rate;
- Plaćanje: Visa, Master, Maestro, Dina;
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom);
- Smeštaj u Rimu u hotelu 3* u standardnim 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom;
- Obilazak prema programu (Rim - panoramsko razgledanje grada);
- Troškove licenciranog pratioca grupe;
- Troškove organizacije, vođenja i realizacije aranžmana;

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA;
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 3*- 4€ po noćenju / po osobi;
- Fakultativne obilaske izlete i ulaznice.

DOPLATE:
- Doplata za jednokrevetnu sobu 70 €;
- Doplata za dodatno sedište u autobusu 60 € po osobi; POPUSTI:
- Deca od 0 - 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
- Deca od 2 - 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI
- Pešačko razgledanje Rima 15 € / 10 € deca
- Koloseum i Forumi 40 € / 30 € deca
(cena uključuje rezervaciju, ulaznicu za Koloseum, Forum, Palatino i usluge lokalnog vodiča)
- Vatikan 40 € / 30 € deca
(cena uključije ulaznicu u Vatikanske muzeje, slušalice, usluge lokalnog vodiča)
- Rim noću - boemska četvrt Trastevere 10 €
- Pešačko razgledanje Firence 15 €

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
- CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
- Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni švedski sto. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:
Smeštaj u hotelima u Rimu sa 3*:
Hotel Aurora Garden 3* www.hotelauroragarden.net
Hotel se nalazi u stambenoj četvrti Rima. Hotel poseduje recepciju, bar, restoran, internet kutak. Hotel poseduje sopstveni vrt i klimatizovane sobe sa TV-om. Besplatan WiFi je dostupan u foajeu. Hotel je dobro povezan sa železničkom stanicom Termini. U blizini hotela staju gradski autobusi koji saobraćaju do stanice metroa Rebibija (Rebibbia) na liniji B. 
NAPOMENA: Raspored soba određuje isključivo recepcija hotela.

Organizator putovanja: Holiday Travel, Licenca OTP 463/2010.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.Organizator putovanja: Holiday Travel, Licenca OTP 463/2010.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.Novi Sad, Oktobar 2018.