Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Doček Nove Godine u Rusiji

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Doček Nove Godine u Rusiji

Doček Nove Godine u Rusiji
Doček Nove Godine u Rusiji
Doček Nove Godine u Rusiji
Doček Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
mikhail-vasilyev-492403-unsplash-min.jpg
Doček Nove Godine u Rusiji
Doček Nove Godine u Rusiji
Doček Nove Godine u Rusiji
Doček Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
Docek Nove Godine u Rusiji
mikhail-vasilyev-492403-unsplash-min.jpg

Doček Nove Godine u Rusiji

495.00

Doček Nove Godine u Rusiji
29.12.2017 - 03.01.2018. 
8 dana, Avio

Kada je Jurij Dolgorukij, pre nešto više od 8 vekova, na ruskoj ravnici pokazao gde treba podići utvrđenje, nije ni slutio da će biti osnivač velike Metropole koja je nastala oko tog drevnog “Kremlja”. Moskva je zavodljiv grad, kao i ogromna zemlja Rusija, čiji je deo. Ovaj grad se nalazi u evropskom delu Rusije, na istoimenoj reci po kojoj je verovatno i dobio svoje ime. Prvi put se pominje 1147. godine kao utvrđeni grad. Već u XIV veku postaje prestonica svoje Kneževine, a u XV veku je sedište Ruske pravoslavne crkve. Moskva danas jeste najveći evropski grad, sa velelepnim i vrednim građevinama i objektima, ali i sa bogatom i netaknutom prirodom. Ona je raskošna prestonica koja okuplja najveći broj bilionera na svetu, ima najlepši i umetnički najvredniji metro i jos mnogo toga.

Quantity:
Rezerviši

Program putovanja Doček Nove Godine u Rusiji

1. dan: BEOGRAD - MOSKVA
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Let za Moskvu. Sletanje na moskovski aerodrom Šeremetjevo 2. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. dan: MOSKVA
Doručak. Panoramsko razgledanje desetomilionskog glavnog grada Rusije smeštenog na 7 brežuljaka, na površini od 1000km²: Crveni trg (nastao u XV veku, centar društvenog i političkog života stare Moskve) na kojem su Istorijski muzej, Spaska kula, Lenjinov mauzolej, Saborna crkva ikone Kazanske Majke Božje, Hram Vasilija Blaženog (jedan od najlepših spomenika ruske arhitekture, sagrađen 1561. godine, u vreme vladavine cara Ivana Groznog), Tverska ulica, Boljšoj teatar, Novodevičji manastir (ženski manastir podignut 1524. godine, jedan od najbogatijih manastira u Rusiji, gde su sahranjeni Čehov, Gogolj, Bulgakov... ), Univerzitet Lomonosov, Vidikovac na Varabjovije brdima, Hram Hrista Spasitelja - remek delo ruske arhitekture, Mosfiljmovskuja ulica, u kojoj se nalazi većina ambasada i Mosfiljm (ruski Hollywood), Poklon gora, Panorama Borodinske bitke, simbola pobede nad Napoleonom, Park Pobede-memorijalni kompleks podignut u znak sećanja na sve one koji su dali svoje živote u Drugom svetskom ratu, sedam kula iz doba Staljina...- sve bez ulazaka u objekte. Uveče, fakultativni obilazak Moskovskog metroa i najlepših metro stanica, nalik na muzeje i galerije sa umetničkim delima - mozaici, skulpture, slike, portreti, ornamenti, mermerni stubovi... Slobodno vreme u kojem predlažemo šetnju Ulicom umetnika i boema - Novi Arbat. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan: MOSKVA - KREMLJ

Doručak. Fakultativna poseta muzeju Panorama Borodinske bitke, gde se na ogromnom platnu može videti jedan od najtežih momenata bitke i simbol pobede Napoleona. Uveče, odlazak na Crveni trg (sa vodičem, metroom), na kome se tradicionalno, uz veličanstven vatromet, dočekuje Nova godina.

SREĆNA NOVA 2019. GODINA!

Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: MOSKVA - SERGIJEV POSAD
Doručak. Fakultativni izlet u Sergijev Posad, bivši Zagorsk i poseta Trojstvu: Lavra Svetog Sergija (XIV v.) u kojoj su pohranjene mošti prepodobnog Sergija Radonješkog, koje se mogu celivati i uz blagoslov posetiti i osetiti blagodeti izvora lekovite vode, Manastir i Muzej. Ovaj veličanstveni i Bogom dati prostor je dugi niz godina bio rezidencija ruskog patrijarha, jedan je od najčuvenijih i najstarijih ruskih manastira, na čijoj teritoriji se nalazi Pravoslavna Akademija. Povratak u Moskvu. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan: MOSKVA - KREMLJ
Doručak. Fakultativni obilazak Kremlja - bivše rezidencije ruskih careva, predsednička palata, zgrada Senata, zvonik Ivana Groznog,... mogućnost prisustvovanja smeni carske straže u Kremlju, fakultativni ulazak u Oružanu palatu - obilazak carske riznice, u kojoj se mogu videti: krune, kočije, zlatno posuđe, presto... i obilazak crkava, kao što su: Uspenska i Arhangelska crkva, Car-top - nastao u XVI veku, težak 40t, Car-zvono - najveće na svetu, teško 202t, visoko 6,14 metara. Večernja Moskva sa reke - fakultativna vožnja ekskluzivnim brodom - restoranom „Radisson“. Veličanstven pogled sa reke na Moskvu noću koja važi za jedan od najosvetljenijih gradova na svetu. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan: MOSKVA - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Let za Beograd u 22:40h. Sletanje na beogradski aerodrom u 23:40h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 495€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
*
Avio-prevoz (ekonomska klasa) Beograd-Moskva i Moskva-Beograd (aviokompanija Air Serbia);
* Transfere u Moskvi: aerodrom-hotel, hotel-aerodrom;
* Smeštaj u hotelu u Moskvi sa 4* na bazi 4ND, u 1/2 sobama, doručak-kontinentalni ili bufet;
* Panoramska razgledanja po programu;
* Usluge turističkog vodiča-pratioca;
* Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Prevoz do i od aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu;
* Aerodromske takse cca 112€-podložne su promeni i plaćaju se u agenciji prilikom prijave-uplate akontacije za aranžman;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
* Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i objekte: Sergijev Posad 40€, Kremlj 55€* (Teritorija, 2 Saborne crkve i Oružana palata), krstarenje rekom Moskvom 35€, obilazak moskovskog metroa 10€, Panorama Borodinske bitke 30€...;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu 105€;
* Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj (>1€);
* Sve ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene Programom putovanja;
* Individualne troškove putnika.

VAŽNO:
* Renoviranje Muzeja Panorama Borodinske bitke neće biti završeno do daljnjeg. Tokom Novogodišnjih programa, umesto ovog muzeja biće organizovan obilazak Muzeja kosmonautike.*

OPIS HOTELA:
Vega Hotel & Convention Center 4*, Moskva (www.hotel-vega.ru)
Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili u sličnom iste kategorije u širem delu grada. Svi hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje.

IZVOD IZ NAPOMENA:
*) Prijavljivanje i plaćanje izleta za Kremlj i Oružanu palatu obavezno je prilikom uplate aranžmana! Na licu mesta nije moguće!
Program je rađen na bazi minimum 25 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 15 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!
Za broj prijavljenih putnika ispod 15, fakultativni program će se realizovati javnim prevozom, metroom.stvarenja. Obilazak raskošnog baroknog Letnjeg dvorca (čuvena Ćilibarska dvorana obnovljena za tristotu godišnjicu od osnivanja Sankt-Peterburga) i parka Ekaterine Velike. Fakultativna vožnja (ukoliko to vremenski uslovi dozvole) Ruskom trojkom. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

NAČIN PLAĆANJA: 
* Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini 40% vrednosti aranžmana - protivvrednost u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.
* U više mesečnih rata, zaključno 21 dan do polaska grupe na putovanje.


Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.  
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!