Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Doček Nove Godine u Istanbulu

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Doček Nove Godine u Istanbulu

Doček Nove Godine u Istanbulu
Doček Nove Godine u Istanbulu
Doček Nove Godine u Istanbulu
cragan-palace-208312_1920.jpg
Doček Nove Goidne u Istanbulu
kucuksu-palace-1162615_1920-min.jpg
Doček Nove Godine u Istanbulu
Doček Nove Godine u Istanbulu
Doček Nove Godine u Istanbulu
Doček Nove Godine u Istanbulu
Doček Nove Godine u Istanbulu
Doček Nove Godine u Istanbulu
cragan-palace-208312_1920.jpg
Doček Nove Goidne u Istanbulu
kucuksu-palace-1162615_1920-min.jpg
Doček Nove Godine u Istanbulu
Doček Nove Godine u Istanbulu
Doček Nove Godine u Istanbulu
sale

Doček Nove Godine u Istanbulu

109.00 149.00

Doček Nove Godine 2019. u Istanbulu
29.12.2018 - 03.01.2019.

Stephany World Travel Vas vodi na Doček Nove 2019. Godine u Istanbul! Dočekajte Novu Godinu u gradu sa preko 3000 godina bogatom istorijom.
Istanbul, nekada nazivan Konstantinopolj, ima zaista mnogo toga da ponudi turistima. U vreme Otomanskog Carstva, grad je bio na vrhuncu i za vreme vladavine Sulejmana Velikog (1520-1566), doživljava procvat, tako da mnoge građevine, nenadmašne lepote potiču iz ovog doba. Godine 1923.Turska je proglašena Republikom, a Ankara za glavni grad. Medjutim, Istanbul je mnogo značajnija metropola, važan poslovni, trgovački i kulturni centar. Predstavlja središte Islamske kulture, pravi je raj za kupovinu, a posebna zanimljivost za turiste su turska kupatila.

Rezerviši

Doček Nove Godine u Istanbulu

1. DAN SUBOTA, 29.12.2018.
Polazak iz Beograda oko 14:00h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN NEDELJA, 30.12.2018.
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada autobusom uz pratnju stručnog lokalnog vodiča / starog jezgra Istanbula, Zlatni rog, Galata most, obilazak modernih kvartova Istanbula: Taksim i Bejolu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN PONEDELJAK, 31.12.2018.
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet koji obuhvata obilazak Ejup džamije (gde se nalaz grob i turbe Mehmed Paše Sokolovića), odlazak na prelepi vidikovac sa žičarom Pjer Loti, odakle se pruža neverovatan pogled na ceo Istanbul. Nakon toga je planiran odlazak u Minijaturk park (u kome se nalaze makete svih značajnijih istorijskih objekata u celoj Turskoj). Povratak u centar grada. U večernjim časovima individualno doček Nove Godine.

SREĆNA NOVA 2019.GODINA!!!

Noćenje.

4. DAN UTORAK, 01.01.2019.
Doručak. Fakultativno krstarenje Bosforom uz razgledanje grada: Zlatni Rog - najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata - poslednje sedište sultana, Bešiktaš - kvart grada sa stadionom istoimenog fudbalskog kluba, Ortokoj kvart, Rumenli hisar - čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula, Jildiz palata... Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima fakultativni obilazak Dolmabahče palate. Poseta poslednjem sedištu sultana. U večernjim časovima fakultativni izlazak u orijentalni restoran na večeru sa programom (trbušni ples). Noćenje.

5. DAN SREDA, 02.01.2019.
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno odlazak u jedan od mnogobrojnih muzeja Istanbula /Topkapi, Aja Sofija, Plava džamija, Hipodrom/. Obilazak Plave Džamije (jedne od tri najveće i najlepše džamije u islamskom svetu), Svete Sofije (nekada najveće pravoslavne crkve na svetu, pa džamije, a sada muzeja, stare skoro 1500 godina), Topkapi palate (velelepne sultanske palate, gde je živela većina turskih sultana sa riznicom dragulja, dijamanata, zlata i ostalih poklona koje su sultani dobijali od svojih vazala i podanika), Rimski Hipodrom (ogromnog platoa, gde su se za vreme starog Rima održavale trke dvokolica). Planiran povratak za Srbiju u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima.

6. DAN ČETVRTAK, 03.01.2019.
Dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim časovima. Kraj programa.

NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja;
- Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na 3 rate čekovima, realizacija čekova 10. Ili 20. u mesecu;
- Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina;
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi;
- Smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto);
- Panoramsko razgledanje Istanbula u pratnji lokalnog vodiča;
- Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja;
- Troškove ogranizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Putno zdravstveno osiguranje;
- Individualne troškove - nepomenute usluge;
- Staničnu uslugu 50,00 din za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji;
- Fakultativne izlete.

POPUSTI I DOPLATE:
- Doplata za 1/1 sobu 60 € (na upit);
- Dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 € na cenu aranžmana;
- Dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana;
- Umanjenje za sopstveni prevoz 30 €;
- Transfer iz ZRENJANINA - doplata 2500 din / minimum 4 putnika;
- Transfer iz NOVOG SADA - doplata 2000 din / minimum 4 putnika.

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Tursko veče sa večerom i 2 pića - 30€ - OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI;
- Obilazak lokaliteta (Top Kapi, Plava Džamija, Aja Sofija) - 40 €;
- Krstarenje Bosforom sa obilaskom Vaseljenske patrijaršije - 20 €;
- Dolmabahče palata - 30 €;
- Pjer Loti I Minijaturk saulaznicom - 15€.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parking, vodiča, ulaznica, organizacije... Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hotel 3* Nalazi se u starom istorijskom jezgru, u trgovačkoj i turističkoj zoni, u blizini Kapali čaršije.. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2 i 1/2 + 1 sa TWC, TV, mini barom, telefonom...
Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pred putovanje.
Hotel Hamidiye 3* http://hamidiyehotel.com/
Nudi prostrane sobe i restoran na krovu na samo 500 metara od Kapali čaršije i Sulejmanove džamije. Tu su i 3 bara i relaksirajući hamam sa saunom.Sobe su uređene u klasičnom stilu i imaju kupatila s fenom za kosu. Sve su klimatizovane i sadrže minibar.Hotel Hamidiye se nalazi na manje od 2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Aerodrom Ataturk se nalazi na 18 km i do njega možete doći automobilom za 15 minuta. Destinacija Fatih je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, arhitektura i istorijski lokaliteti.

NAPOMENA:
-
Prtljag putnika sme da sadrži isključivo poklone i stvari za ličnu upotrebu!
- Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu;
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informcije o programu putovanja.
- Agencija zadržava pravo korekcije cena u služaju promena na deviznom tržištu za neuplaćeni iznos.
- Putnik je dužan da se upozna sa opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Organizator putovanja: Holiday Travel, Licenca OTP 463/2010.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.