Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Festival čokolade - Slovenija

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Festival čokolade - Slovenija

Festival čokolade - Slovenija
Festival čokolade - Slovenija
Festival čokolade - Slovenija
Festival čokolade - Slovenija
Festival čokolade - Slovenija
food-photographer-jennifer-pallian-173719-unsplash-min.jpg
Festival čokolade - Slovenija
Festival čokolade - Slovenija
Festival čokolade - Slovenija
Festival čokolade - Slovenija
Festival čokolade - Slovenija
food-photographer-jennifer-pallian-173719-unsplash-min.jpg

Festival čokolade - Slovenija

109.00

Festival čokolade - Slovenija
12-15.04.2019.
4 dana, bus

Stephany World Travel Vas vodi na najveći čokoladni događaj u Sloveniji i probajte čokoladu u raznim oblicima i raznih ukusa.Čokolade su simbol ovog kraja.Odavde potiče najpoznatiji slovenački čokoladni brend, Gorenjka koja se proizvodi od 1922 godine. Uz Gorenjku, u ovom kraju, čokoladu proizvode i dve lokalne fabrike čokolade „Čokoladna kuća Molinet“ i "Čokoladarnica Martisan". Festival se u Radovljici održava od 2011. godine. Festivalsko događanje i sajam čokolade, nalazi se u samom središtu grada: na Vurnikovom trgu, Linhartovom trgu, u dvorcu Radovljica, te u gradskom parku. Na svim lokacijama možete kupiti degustacijske kupone, te probati čokoladne proizvode.

Rezerviši

1. dan: NOVI SAD - BEOGRAD
Polazak grupe iz Novog Sada u 23:00h, a iz Beograda u 00:30h sa dogovorenog mesta. Vožnja preko Hrvatske sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih procedura i kratkih pauza za odmor grupe.

2. dan: RADOVLJICA
Dolazak u Sloveniju u prepodnevnim časovima. Odlazak u Radovljicu i celodnevna poseta Festivalu čokolade. Za vreme festivala, ovaj deo Slovenije se pretvara u slatki grad gde se može videti najveća ponuda čokolade, čokoladnih jela i čokoladnih poslastica u Sloveniji. Čokoladne zalogajčiće posetioci mogu probati u zamenu za degustacijske kupone. Festival ima raznovrstan popratni program namenjen svim generacijama. Odvijaju se razne dečije radionice i predstave, koncerti, kulinarski šou, izložbe, ulične predstave... Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan: RADOVLJICA - LIPICE - POSTOJNSKA JAMA
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak ka Radovljici i poseta Festivalu čokolade. Popodnevni fakultativni izlet: odlazak do Lipica i obilazak ergele gde se uzgajaju svetski poznati konji lipicaneri. U Lipici se neguje pet rasnih vrsta, a to su: Pluto, Napolitano, Konverzano, Maestozo i Fejvori. Potom, obilazak Postojnske jame. U samom Parku Postojnska jama, ispod površine, skriva se poseban bajkoviti svet ispunjen ne samo prirodnim kreacijama već i zanimljivim životinjama koje su ovde pronašle stalni dom, a najpoznatija je endemska čovečja ribica. Sama jama sastoji se od tunela, galerija, dvorana i rovova koji se prostiru na više od 20 kilometara i kao takva, jedna je od najvećih pećina u Evropi. Povratak za Srbiju preko Austrije i Mađarske uz usputne pauze zbog graničnih procedura i odmora. Noćna vožnja...

4. dan: BEOGRAD - NOVI SAD
Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 109€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, AC, DVD) na navedenoj relaciji;
* Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 1BB, doručak švedski sto ili kontinentalni, u 1/2 i 1/2+1 sobama (jednokrevetne sobe po zahtevu);
* Razgledanja po programu;
* Usluge turističkog vodiča-pratioca;
* Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
*
Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete, objekte i muzeje: fakultativni obilazak Lipica i Postojnske jame 35€ + ulaznice;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu 48€;
* Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj (>3€ osoba/dan);
* Individualne troškove putnika;
* Sve pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene Programom putovanja;
* Rezervaciju željenog sedišta u autobusu 20€.
* Rezervaciju dodatnog sedišta u autobusu 65€.

OPIS HOTELA:
Hotel Savica 3*, Bled (https://www.sava-hotels-resorts.com/en/sava-hoteli-bled/accommodations/hotel-savica)
Smeštaj je u navedenom hotelu ili u sličnom iste kategorije u širem delu grada. Hotel raspolaže restoranom, barom, recepcijom... Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje.

IZVOD IZ NAPOMENA:
* Obavezna je prijava za fakultativne izlete pre polaska na putovanje!
* Program je rađen na bazi minimum 45 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
* Redosled sedenja od prednjeg, ka zadnjem delu autobusa je uvek u skladu sa redosledom sklapanja Ugovora/Potvrde o putovanju. Željena sedišta, kao i dodatna sedišta se odobravaju i naplaćuju, po pismenom zahtevu!
* Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 35 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!
* Sve navedene napomene čine sastavni deo Programa putovanja!

NAČIN PLAĆANJA:
* Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 60€ od ukupne vrednosti paket aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
* Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!