Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Hotel Alkistis-Edipsos

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Hotel Alkistis-Edipsos

Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis
Edipsos-Hotel Alkistis

Hotel Alkistis-Edipsos

189.00

Leto 2019 - Grčka - Evia - Edipsos - Hotel Alkistis

Na odličnoj lokaciju u Edipsosu, na udaljenosti od samo 200m od plaže i termalnih izvora nalazi se Hotel Alkistis. Hotel ima lift. Zakupljene smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu sa pogledom na ulicu ili delimičnim pogledom na more. Svim gostima je na raspologanju bespatan parking u blizini hotela. Hotel raspolaže sa 1/2 (francuski ležaj sa dva dušeka 180cmx200cm) i 1/2+1 sobama (pomočni ležaj 140cmx180cm). Sve smeštajne jedinice su veoma komforne, funkcionionalne i poseduju mini frižider, kupatilo sa toaletnim priborom (fen), terasu, klima uređaj i LCD TV. Zamena posteljine i peškira, kao i čišćenje soba je na 5 dana.

U cenu je pored najma smeštaja, uključena ishrana na bazi BB/HB usluge, korišenje klima uređaja, peškiri i WI-FI čiju brzinu agencija ne može garantovati i samim tim nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problem

Rezerviši

PROGRAM PUTOVANJA :

Smeštaj prvog dana boravka najranije od 14:00h.
Od 1-10. dana boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.
Poslednjeg dana sobe se napuštaju do 09:00h.

Alkistis-min.png

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
- Smeštaj na bazi 10 noćenja sa doručkom ili 10 polupansiona u sobama 1/2; 1/2+1 (doručak - samoposluživanje, večera - kontinentalna);
- Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
- PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE UNIQA, OSIGURANA SUMA 30.000 EUR / NEMA OGRANIČENJA U GODINAMA I TRAJANJU BORAVKA.

CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Autobuski prevoz, osim u smenama označene zvezdicom;
- Fakultativne izlete i individualne troškove;
- TURISTIČKA TAKS A koju je uvelo Ministarstvo turizma Republike Grčke. Ista će se naplaćivati na licu mesta i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznos takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi: privatni smeštaj /0,5€; htl 1*/0,5€; htl 2*/1€; htl 3*/2€; htl 4*/3€; htl 5*/4€.

POPUSTI / DOPLATE ( ne postoji mogućnost dupliranja popusta):
- Dete 0-12 godina na zajedničkom ležaju - GRATIS.
- Dete 0-12 godina na pomoćnom ležaju plaća 8€/po danu.
- Navedeni popusti važe samo u pratnji dve odrasle (punoplative) osobe.
- Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.
- ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA DOPLATA 1.000 DINARA PO OSOBI.

USLOVI / NAČIN PLAĆANJA: plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate.
UPLATA U CELOSTI: Odobravaće se popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen.
UPLATA DO POLASKA: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja.
ODLOŽENO PLAĆANJE: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019. godine, čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora.
PLATNE KARTICE: (Visa, Master, Maestro, Dina, American Express).
ADMINISTRATIVNA ZABRANA: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator) do 15.12.2019. godine.

AUTOBUSKI PREVOZ: Cena povratne autobuske karte na relaciji Novi Sad/Beograd - Edipsos iznosi 69€ za odrasle osobe, a za decu do 12 godina iznosi 59€. Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2019 su naznačeni u tabeli u okviru cenovnika. Povratak prema Srbiji u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja provere vreme i mesto polaska autobusa.

NAPOMENE:
* Za realizaciju putovanja neophodan je min od 45 prijavljenih putnika po smeni.
* U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
* Agencija zadržava pravo izmene programa putovanja, pojedinih sadržaja navedenih u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti
* Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
* Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) i ponude date kolektivima/sindikalnim organizacijama kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
* Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016. i Polisu br. 30000008843 od 14.09.2018. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE.