Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Evia u septembru

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Evia u septembru

Untitled.png
Untitled.png

Evia u septembru

95.00

Grčka - Evia - Edipsos - Hotel Banbus 2*
09.09-16.09.2019. i 15.09-21.09.2019.
8 dana, 5 noćenja, bus

Na odličnoj lokacjji, na samo 30m od plaže nalazi se Hotel Banbus 2*. Hotel raspolaže sa 1/2 studijima. Svi studiji poseduju čajnu kuhinju, kupatiilo i klima uređaj. Svim gostima je na raspolaganju recepcija, kao i prostor za odlaganje prtljaga prilikom promene smeštaja. Zamena posteljine i peškira je na 5 dana.

Rezerviši

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: NOVI SAD-BEOGRAD
Polazak iz Novog Sada kod Lokomitive u 15:00h. Beograda „Parking kod Sajma“u 16:00h. Putovanje autoputem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-6.dan: EVIA-EDIPSOS
Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte od 14:00h. Boravak na bazi izabrane usluge.
7. dan: EVIA-EDIPSOS-METEORI
Napustanje soba do 09:00h. Vožnja ka Meteorima (fakultativno). Poseta radionici ikona, Kalambaka. Potom nastavak vožnje do manastira Veliki Meteor – Methamoforsis, jednog od šest, a ujedno i najvećeg manastira manastirskog kompleksa Meteori, građenog sredinom XIV veka. Kao jedan od dvojice osnivača pominje se Jovan Uroš Nemanjić, odnosno monah Joasaf. Slobodno vreme. Nastavak vožnje kroz klanac Tempi i poseta crkvi Svete Petke i Afroditinih izvora.Nakon toga, polazak ka Srbiji.
8. dan: BEOGRAD-NOVI SAD
Dolazak u Beograd i Novi Sad u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

CENA: 95€

Moguća je doplata za doručak, polupansion i pun pansion.

CENA  ARANŽMANA  OBUHVATA:
- Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, AC, DVD) na navedenoj relaciji Novi Sad/Beograd-Edipsos-Beograd/Novi Sad;
- Trajekt na relaciji Glifa-Agiokampos-Glifa;
- 5 noćenja u Hotelu Banbus sa 2* u Edipsosu u 1/2 sobama;
- Korišćenje klima uređaja tokom boravka;
- Usluge turističkog vodiča-pratioca;
- Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
- Organizacione troškove. 

CENA  ARANŽMANA  NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete, objekte i muzeje: Fakultativna poseta Meteorima sa ulaznicom za manastir Veliki Meteor, radionice ikona, Crkve Svete Petke i Afroditinih izvora - 25€...;
- Obavezno osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće-obavezna uplata uz aranžman;
- Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;-
- Doplatu za jednokrevetnu sobu 80% od cene aranžmana;
- Individualne troškove putnika;
- Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene Programom putovanja;
- Rezervacija dodatnog sedišta u autobusu 50€;
- Rezervaciju željenog sedišta u autobusu 20€.

OPIS HOTELA:
Hotel Banbus 2* -nalazi se na 30 m od mora. Raspolaže sa 1/2 studijima. Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo, WiFi, TV, i klimu koja je uračunata u cenu aranžmana. Hotel ima recepciju, prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene i lift. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.


NAPOMENE:
Obavezna je prijava za izlete na Mateore pre polaska na putovanje!
Program je rađen na bazi minimum 75 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
Redosled sedenja od prednjeg, ka zadnjem delu autobusa je uvek u  skladu sa redosledom sklapanja Ugovora/Potvrde o putovanju. Željena sedišta, kao i dodatna sedišta se odobravaju i naplaćuju, po pismenom zahtevu!
Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 75 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!
Za svaki fakultativni izlet potreban je najmanji broj prijavljenih osoba što direktno utiče i na cenu i na mogućnost ili nemogućnost realizacije fakultativnih izleta! Dodatni uslovi za realizaciju izleta, dobijaju se na licu mesta u zavisnosti od situacije i uslova lokalnog organizatora!
Vrste i cene fakultativnih izleta su dostupni preko info-tabli i pisanih informacija predstavnika Organizatora, Suorganizatora putovanja, kao i lokalnog organizatora na destinaciji!
Fakultativni izleti i ulaznice se plaćaju na licu mesta u eurima, efektivi!
Cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i neobavezujuće su za Organizatora.
Fakultativni izleti nisu obavezni i nisu sastavni deo Programa putovanja i Ugovora/Potvrde o putovanju. Putnik odabirom izleta, bira i lokalnog organizatora, kao i njihove uslove i uzajamne ugovorne obaveze! Cena izleta, pored ostalog, zavisi i od broja prijavljenih putnika!
Organizator zadržava pravo izmene redosleda, termina i uslova fakultativnih izleta!
Br. telefona predstavnika Organizatora, Suorganizatora na destinaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre započinjanja ugovorenog putovanja!
U okviru svih razgledanja gradova nisu predviđene posete i ulasci u objekte, osim ako nije drugačije naznačeno u programu.
Sve posete i izlete je moguće realizovati samo u slučaju da su objekti otvoreni u vreme Vašeg boravka u mestu putovanja i da postoji mogućnost ulaska s obzirom na razne okolnosti (gužva, vreme obilaska, praznici, preopterećenost objekta posetama...)!
Sadržaji svih razgledanja i fakultativnih izleta podložni su promeni i zavise od gužvi na granicama, putevima, u gradovima, radova na saobraćajnicama, objektima i lokalitetima, saobraćajnih kolapsa, štrajkova, atmosferskog vremena, radnog vremena lokaliteta ili objekata predviđenih za obilazak, kvarova prevoznih sredstava ..., kao i zakazanog vremena za određene obavezne sadržaje programa, termine prevoza (bus, brod, avio, transfer...), broja putnika...!
U skladu sa svim tim, Organizator zadržava pravo izmene pojedinih sadržaja programa, njihovog redosleda u programu, kao i vremena obilazaka i poseta!
Organizator ne snosi odgovornost za povećanje cena ulaznica, fakultativnih izleta i osiguranja i cene navedene u programu važe na dan formiranja programa!
Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima i Programom putovanja, popunjavanjem i potpisivanjem Potvrde/Prijave za putovanje i uplatom novčanih sredstava predviđenih za prijavu i rezervaciju aranžmana!
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije!
Opcija prijave: rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred!
Molimo Vas da se obavezno pažljivo obavestite o našim Opštim uslovima putovanja. Možete ih pročitati i na našem sajtu www.stephany.rs!
Sve navedene napomene čine sastavni deo Programa putovanja!

 

NAČIN PLAĆANJA:
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 25€ od ukupne vrednosti paket aranžmana, a ostatak u ratama najkasnije do 20. oktobra 2019. Moguće je plaćanje gotovinom, platnim karticama, virmanski, kredititima banaka, kao i čekovima (bez dodatnog uvečanja) za rate po povratku sa putovanja.
Plaćanje do 21. oktobra 2019.

Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.

 

 
Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja
Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!