Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Hotel Banbus 2*-Edipsos

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Hotel Banbus 2*-Edipsos

Untitled.png
Untitled.png

Hotel Banbus 2*-Edipsos

95.00

Leto 2019 - Grčka - Evia - Edipsos - Hotel Banbus 2*

Na odličnoj lokacjji, na samo 30m od plaže nalazi se Hotel Banbus 2*. Hotel raspolaže sa 1/2 studijima. Svi studiji poseduju čajnu kuhinju, kupatiilo i klima uređaj. Svim gostima je na raspolaganju recepcija, kao i prostor za odlaganje prtljaga prilikom promene smeštaja. Zamena posteljine i peškira je na 5 dana.

Rezerviši

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Polazak iz Beograda „Parking kod Sajma“u 16:00h (moguć transfer iz Novog Sada doplata 10 eur). Putovanje autoputem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11. dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte od 14:00h. Boravak na bazi izabrane usluge.
12. dan – Napustanje soba do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd oko 16:00h po lokalnom vremenu.
13. dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: 
- Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Edipsos–Beograd; 
- Smeštaj na bazi 10 noćenja u 1/2 sobama;
- Trajekt na relaciji Glifa-Agiokampos-Glifa;
- Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka; 
- Troškove organizacije i vođstvo puta.

 ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
- Boravišna taksa u iznosu od 0,50 € dnevno po sobi; 
- Nepomenute usluge - individualne troškove.

NAPOMENE-UMANJENJA U ODNOSU NA CENU PAKET ARANŽMANA IZ TABELE:
U slučaju spajanja smena na našem prevozu ukupna cena paket aranžmana se umanjuje za 10 € / osobi (ukoliko su rezervisane 2 smene) ili 20€ (ukoliko su rezervisane 3 smene). Navedena umanjenja se odnose isključivo za smene bez zvezdice. Ukoliko su smene označene zvezdicom, ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena pak. aranžmana. Ukoliko su smene kombinovane: sa zvezdicom i bez zvezdice, umanjenje ukupne cene pak.aranžmana je 10€/osobi.

SOPSTVENI PREVOZ: Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 10€/osobi. Navedeno umanjenje se odnosi isključivo za smene bez zvezdice. Ukoliko su smene označene zvezdicom, ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena paket aranžmana. 
U slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu ukupna cena paket aranžmana se umanjuje za 10€/osobi (ukoliko su rezervisane 2 smene) ili 20€ (ukoliko su rezervisane 3 smene). Navedena umanjenja se odnose isključivo za smene bez * (zvezdice). Ukoliko su smene označene *(zvezdicom), ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena paket aranžmana. Ukoliko su smene kombinovane sa zvezdicom i bez zvezdice,umanjenje ukupne cene paket aranžmana je 10€/osobi.

POPUSTI I DOPLATE NA CENU PAKET ARANŽMANA: 
- Dete do 2 godine –gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu. 
- Dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje sedište u autobusu,osim za smene označene zvezdicom gde plaćaju punu cenu paket aranžmana; zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina sa odraslom osobom ili dvoje dece do 7 godina.
- Deca od 2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20€ na kompletan aranžman i sedište u autobusu, osim za smene označene zvezdicom gde plaćaju punu cenu paket aranžmana
- Doplata za 1/1 – Za smene bez zvezdice: 70 % od cene aranžmana po osobi, umanjen za visinu prevoza od 25 € i putnici imaju jedno sedište u autobusu. Za smene sa zvezdicom doplata je 70% od ukupne cene paket aranžmana i putnici imaju jedno sedište u autobusu.
doplata za dodatno sedište u autobusu za sve putnike koji koriste uslugu paket aranžmana je 40 € / osobi.
* Prilikom putovanja dozvoljen je jedan kofer i jedan ranac, za svaki dodatni kofer doplata je 2€
* Doplata za sedišta na galeriji ili za stolom se doplaćuje 5 eura u oba pravca, s tim što zadržavamo pravo na mogućnost vraćanja novca putnicima u slučaju da ide solo bus.