Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Prvi maj u Dubaiu

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Prvi maj u Dubaiu

burj-al-arab-2624317_1920 (1)-min.jpg
joshua-fuller-715029-unsplash-min.jpg
valeria-andersson-360231-unsplash-min.jpg
dubai-2057583_1920-min.jpg
burj-al-arab-2624317_1920 (1)-min.jpg
joshua-fuller-715029-unsplash-min.jpg
valeria-andersson-360231-unsplash-min.jpg
dubai-2057583_1920-min.jpg
sale

Prvi maj u Dubaiu

550.00 670.00

Prvi maj u Dubai
30.04-06.05.2019.
7 dana, avio

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Ovde ćete videti i doživeti fuziju tradicionalnog i modernog. Kao takav Dubai je pravi sinonim luksuza, šoping, tradicije i futurizma.

Rezerviši

PRVI MAJ U DUBAIU

1. dan: BEOGRAD-DUBAI
Sastanak grupe, poletanje sa aerodroma „Nikola Tesla” po redu letenja. Let do Dubai u 12:30h. Sletanje u Dubai u 20:00h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan: DUBAI
Doručak. Odlazak na petočasovno razgledanje Dubaia: Sheik Mohammed Palace, Sheik Zayes road, Burj Al Arab (pauza za kratku posetu i fotografisanje), najviša zgrada na svetu sa čak 163 sprata - Burj Khalifa, Svetsko čudo - Palm Island Jumeirah, tržni centar Jumeirah Medinah i najveća marina na svetu, Dubai Marina … Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: DUBAI
Doručak. Slobodan dan za idividualne aktivnosti. Preporučujemo odlazak u neki od velikih šoping cenatara uz posetu Ski Dubaiu i akvarijumu ili sunčanje i kupanje na Jumeriah plaži i uživanje u nekom od klubova na plaži, u blizini Dubai Marine. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan: DUBAI
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posetu Dubai Festival City-u, vožnja roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istraživanje izgubljenih odaja potopljene Atlantide (veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stanovnika- kitova, pirana i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Slobodan dan možete iskoristiti i za posetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili za posetu Dubai Marine. U večernjim satima odlazak na krstarenje - romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini uz tradicionalnu večeru (fakultativno). Noćenje.

5. dan: DUBAI - ABU DABI
Doručak. Fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi. Poseta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvezdica, obilazak novih delova grada, odlazak do Sadijat ostrva gde su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svetu i jedinstveno arhitektonsko čudo koje je ujedno i mauzolej jer je se u njoj nalazi telo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vreme. Povratak za Dubai. Uživanje u kontrastima stare i nove arhitekture: Nacionalna Banka Dubaia, Privredna komora, kuća šeika Zajeda… Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan: DUBAI - DŽIP SAFARI
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili poseta najvišoj zgradi na svetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak ). U poslepodnevnim časovima (15:00h) odlazak na fakultativni izlet džip safari u pustinji, vožnja sa profesionalnim vozačim u zatvorenim Land Cruiser vozilima kapaciteta maksimalno 6 osoba. Tokom ove ture imaćete priliku da se uverite i da uživate u lepoti beskonačne pustinje, tokom avanturističke vožnje zlatnom pustinjom po velikim peščanim dinama i uživanja u zalasku Sunca. Postoji mogućnost jahanja kamile, rađenja tetovaže kanom i probanje nargile pre serviranja večere u kampu. Zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Povratak u Dubai oko 21:00h. Noćenje.

7. dan: DUBAI - BEOGRAD
Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Let za Beograd u 06:45h. Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla” u 10:40h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA SA POPUSTOM: 550€

REDOVNA CENA ARANŽMANA: 670€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Avio prevoz na Beograd-Dubai-Beograd sa 1 čekiranim prtljagom do 20kg i sa 1 ručnim prtljagom;
* Transfere aerodrom-hotel-aerodrom;
* 5 noćenja sa doručkom u Dubaiu i 1 noćenje u Dubaiu u hotelu sa 4* u 1/2 soboma (jednokrevetne po zahtevu, trokrevetne po zahtevu);
* Usluge turističkog vodiča;
* Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Transfer do aerodroma i od aerodroma u Beogradu;
* Troškovi za takse avio kampanije koji iznose 79€, plaćaju se 10 dana pre polaska na putovanje u agenciji;
* Troškovi pribavljanja vize za Dubai 80€;
* Obroci na letu;
* Fakultativne izlete, posete i ulaznice za lokalitete i objekte: Abu Dabi 60€, krstarenje Dubai Marinom 75€ (večera i program), džip safari 75€ (večera i program), ulaznica za Burj Khalifu 40€;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića max. 40.000€ po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića max. 40.000€ po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu;
* Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj (˃5,5$osoba/dan);
* Individualne troškove putnika;
* Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja;

OPIS HOTELA:
* Signature hotel 1 Tecom 4, Dubai (https://signature1hotels.com/)
* Smeštaj je u navedenom hotelu ili u sličnom iste kategorije. Svi hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje.

NAPOMENE:
* Obavezna je prijava za fakultativne izlete pre polaska na putovanje!
* Program je rađen na bazi minimum 30 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
* Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 20 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!

NAČIN PLAĆANJA:
* Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu od 300€, a ostatak u ratama, zaključno 15 dana do polaska grupe na putovanje.
* Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.


Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!