Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Osmi mart u Solunu

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Osmi mart u Solunu

Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
Prvomajsko putovanje u Severnu Grčku
sale

Osmi mart u Solunu

99.00 129.00

Osmi mart u Solunu
07-11.03.2019.
5 dana, bus

Stephany World Travel Vas vodi na Osmomartovsko putovanje u Solun!

Rezerviši

Osmomartovsko putovanje u Solun

1. dan: NOVI SAD - BEOGRAD
Polazak autobusa iz Novog Sada u 19:00h, a iz Beograda u 20:30h sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti i odmora grupe…

2. dan: SOLUN
Dolazak u Solun u jutarnjim časovima. Panoramsko razglednje grada: Bela kula, Rotonda, Galerijev Slavoluk, crkva Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Zejtinlik... Smeštaj u hotel. Slobodno poslepodne za individualnu šetnju i razgledanje grada. Noćenje.

3. dan: SOLUN - METEORI - SVETA PETKA
Doručak. Nakon doručka, slobodan dan za šoping ili fakultativni celodnevni izlet do oblasti Meteora. Obilazak Meteora sa posetom jednom od srednjovekovnih vizantijskih manastira (Sv. Trojica, Varlam, Veliki Meteori...) sagrađenih na visokim stenama. Nakon toga, poseta poznatim radionicama ikona. U povratku predviđena je pauza u dolini Tembi sa obilaskom crkve Svete Petke, koja se nalazi u dolini reke Pinios, izgradjene u steni, a gde se nalazi i Afroditin izvor mladosti i lepote. Povratak u Solun. U večernjim časovima fakultativni odlazak u četvrt Ladadika, večera u taverni uz grčku muziku i igru. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: SOLUN - MEDITERANEAN COSMOS & IKEA
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak autobusom do tržnih centara Mediteranean Cosmos i Ikea. Mogućnost odlaska do fabrike kože. Slobodno vreme do popodnevnih časova, kada je planiran polazak za Srbiju. Noćna vožnja…

5. dan: BEOGRAD - NOVI SAD
Dolazak u Beograd i Novi Sad u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, DVD, AC) na navedenoj relaciji;
* 2BB u hotelu sa 3* u Solunu u 1/2 i 1/2+1 sobama (jednokrevetne sobe po zahtevu), doručak kontinentalni ili bufet;
* Usluge turističkog vodiča-pratioca grupe;
* Razgledanja po programu;
* Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete, objekte i muzeje: Meteori 25€; večera uz folklorni program u grčkoj taverni u kvartu Ladadika 25€;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
* Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj (˃1€ osoba/dan);
* Doplatu za 1/1 sobu 40€ po osobi;
* Individualne troškove putnika;
* Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene Programom putovanja;
* Rezervaciju željenog sedišta u autobusu 20€;
* Rezervaciju dodatnog sedišta u autobusu 60€

OPIS HOTELA:
* Hotel Telioni 3, Solun (http://www.telioni.gr/)
* Smeštaj je u navedenom hotelu ili u sličnom iste kategorije u širem delu grada. Svi hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje..

IZVOD IZ NAPOMENA:
* Obavezna je prijava za fakultativne izlete pre polaska na putovanje!
* Program je rađen na bazi minimum 45 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!!
* Redosled sedenja od prednjeg, ka zadnjem delu autobusa je uvek u skladu sa redosledom sklapanja Ugovora/Potvrde o putovanju. Željena sedišta, kao i dodatna sedišta se odobravaju i naplaćuju, po pismenom zahtevu!
* Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 35 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!

NAČIN PLAĆANJA:
* Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 40€, a ostatak u više rata, najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
* Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!