Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Prvomajsko putovanje u Sokobanju

Apartmani.jpg
Prvomajsko putovanje u Sokobanju
Prvomajsko putovanje u Sokobanju
Prvomajsko putovanje u Sokobanju
Prvomajsko putovanje u Sokobanju
Banj.jpg
Apartmani.jpg
Prvomajsko putovanje u Sokobanju
Prvomajsko putovanje u Sokobanju
Prvomajsko putovanje u Sokobanju
Prvomajsko putovanje u Sokobanju
Banj.jpg

Prvomajsko putovanje u Sokobanju

80.00

Prvomajsko putovanje u Sokobanju
01.05-04.05.2019.
4 dana, Bus

Stephany World Travel Vas vodi na Prvomajsko putovanje u Sokobanju. Sokobanja je prva ekološka opština u Srbiji i može se pohvatliti najdužom tradicijom razvoja banjskog turizma. Smeštana u istoimenoj kotlini, orkužena vencem planina: Rtanj,Ozren, Devica, Slemen i Rožaj i baš zato je idealno vazdušno lečilište. Kroz Sokobanju protiče reka Moravice uz koju se nalazi izletište Lepterija, kao i poznati srednjevekovni grad, Soko Grad. Nedaleko od banje se nalazi jedan od najlepših vodopada u Srbiji, Riprljanka.


Rezerviši

Prvomajsko putovanje u Soko Banju

BANBUS LUX STUDIO APARTMANI
Nalaze se na odličnoj lokaciji, u centru Sokobanje. Banbus Lux studio apartmani poseduju restoran sa 60-70 mesta, veliku recepciju sa foajeom, parking mesta (za goste koji dolaze sopstevnim prevozom). Svi studio apartmani poseduju: mini kuhinju sa kompletnim posuđujem u skladu sa strukturom studia, ugradnu ploču sa dve ringle, aspirator, frižider, veliki plazma TV, trpezarijski sto i stolice, klima uređaj, Wi-Fi internet, prostarno TWC i terasu sa plastičnom baštenskom garniturom (sto sa stolicama). U svom sastavu hotel poseduje centar za rehabilitaciju, gde postoji mogućnost fizikalne terapije uz besplatan pregled fizijatra. Svi gosti i korisnici usluga imaju popust u Sokotermama.


CENA ARANŽMANA: 9.400,00 din po osobi

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz autobusom visoke turističke klase (full oprema, klima, TV, video, DVD, mikrofon);
- Polazak sa parkinga kog Sajma u dogovoreno vreme;
- Smeštaj u turističko- ugostiteljskom centru „ Banbus“ u Sokobanji u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi 3 polu pansiona (doručak – večera);
- WiFI internet;
- Hotelsko osiguranje.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Boravišna taksa koja se plaća na recepciji objekta ( iznosi 120,00 dinara dnevno za odrasle, za decu od 7 god. do 14 god. iznosi 60 dinara dnevno, deca mlađa od 7 god ne plaćaju boravišnu taksu);
- Fakultativne izlete ;
- Individualne troškove;
- Nepomenute usluge.

POPUSTI I DOPLATE:
- deca do 2 godine uživaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge
- deca od 2 do 12 godina koja spavaju sa roditeljem u istom ležaju imaju 50 % popusta.
- dvoje dece od 2 do 12 godina koji koriste zajednički ležaj imaju 50 % popusta.
- deca od 2 do 12 godina ukoliko imaju sopstveni ležaj imaju 20 % popusta.

USLOVI PLAĆANJA:
- Plaćanje je isključivo u dinarima, na sledeći način:
- Gotovinski: 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.
- Čekovima građana: 30% od cene aranžmana gotovinskom uplatom prilikom rezervacije, a ostatak deponovanjem čekova, na maximalno četiri mesečne rate (realizacija poslednjeg čeka najkasnije do 20.aprila 2019.god.).
- Platnim karticama.
- Putem administrativne zabrane- plaćanje na rate, shodno Ugovoru sa Sindikalnom organizacijom ili preduzećem.

Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika

Organizator putovanja Turistička agencija “BANBUS”.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije «BANBUS» usaglašeni sa YUTA