Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Putovanje u Andaluziju

Copy of Copy of Putovanje Andaluzija-Kastilja
Copy of Copy of Putovanje Andaluzija-Kastilja
Copy of Copy of Putovanje Andaluzija-Kastilja
Copy of Copy of Putovanje Andaluzija-Kastilja
Copy of Copy of Putovanje Andaluzija-Kastilja
Copy of Copy of Putovanje Andaluzija-Kastilja
Copy of Copy of Putovanje Andaluzija-Kastilja
Copy of Copy of Putovanje Andaluzija-Kastilja
sale

Putovanje u Andaluziju

655.00 704.00

Putovanje u Andaluziju
10-19.04.2019.
11 dana, avio

Stephany World Travel Vas vodi na putovanje u Andaluziju! Upoznajte ovu čarobnu špansku oblast. Andaluzija je najjužnija i najveća španska regija sa prekrasnim gradovima i živopisnim belim selima. Sa oko 8 miliona stanovnika i 87.268 km2 površine, Andaluzija je prostranija i mnogoljudnija od polovine evropskih zemalja. Lepotom je inspirisala i bila zavičaj mnogim velikim piscima, kao što su Servantes, De Vega, Carlos Luiz Zafon..., pesnicima, kao što je Lorka i čuvenim slikarima - Velaskez, Goja, El Grako, Pikaso, Miro, Dali... Ovo je jedinstveno mesto gde se susreću istok, zapad i jug u egzotičnoj mešavini hrišćanske, mavarske, jevrejske i ciganske kulture. Obiđite Barcelonu, Malagu, Kadiz, Arkos de la Frontera-Bela sela, Rondu, Kordobu, Sevilju i Granadu…


 

Rezerviši

ANDALUZIJA

1. dan 10.04. KRAGUJEVAC / BEOGRAD - BUDIMPEŠTA - MALAGA
Polazak iz Kragujevca (Holiday) u 04:00h, Beograda u 06:00h. odlazak za Madjarsku. Popodne dolazak na Budimpeštanski aerodrom. Čekiranje i let za Malagu. Posle formalnosti na aerodromu transfer do hotela. Slobodno veče. Noćenje.

2. dan 11.04. MALAGA
Doručak. Obilazak Malage, istorije duge više od 2800 god. Malaga je rodni grad čuvenog slikara Pabla Pikasa. Grad prepun čarolija i kosmopolitizma, a prostire se od jednog lepog malog zaliva na jugu Andaluzije. Utvrđenje Alcazaba i dvorac Gibralfaro, smešten na brdu iznad Alcazabe. Posebna je atrakcija Katedrala, koja nikada nije potpuno dovršena. Iz tog razloga jedan toranj samo je delimično izgrađen, zbog čega to svetište ima zanimljiv nadimak - 'Jednoruka'. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 12.04. MALAGA - MARBELJA - RONDA - MALAGA
Doručak. Predlog agencije: fakultativni odlazak na celodnevni izlet do Ronda i Marbelje. Simpatično mestašce čija istorija datira još iz praistorije. Ronda se nalazi na visini od oko 750m nadmorske visine i poznato je po praistorijskim crtežima na stenama, Rimskom mostu koji povezuje usek koji je napravila reka Guadalevin koja protiče kroz mesto. Ronda je privlačila veliki broj umetnika (Ernest Hemingvej, Orson Vels… i drugi su ovde boravili po nekoliko meseci). U povratku je planirana poseta Marbelje jednog od najpoznatijeg letovališta na ovom delu obale. Povratak u Malagu. Noćenje.

4. dan 13.04. MALAGA - SEVILJA
Posle doručka odlazak za Sevilju. Turistički obilazak grada u pratnji vodiča: Katedrala Sevilje sa tornjom La Giralda, Alkazar, Jevrejska četvrt, Park Marija Lujza u kom se nalazi Plaza de Espanja, Muzej lepih umetnosti, Muzej flamenka, Muzej borbe bikova i Muzej arheologije... Sevilja je postojbina flamenca, muzike i plesa koja izražava: radost i ljubav, patnju i bol, sreću i nadu, a Lorka za flamenko veli: „Treba tražiti mesec i verovati da nam ga mogu staviti u ruke.“ Vožnja brodom po Gvadalkiviru( fakultativno). Slobodno vreme.Večernji odlazak na flamenko (fakultativno). Smeštaj u hotel. Slobodno veče. Noćenje.

5. dan 14.04. SEVILJA- KORDOBA - SEVILJA
Doručak. Predlog agencije: fakultativni odlazak za Kordobu. Dolazak u “Grad muzej“, turistički obilazak: Arapskog mosta na rimskim lukovima preko Gvadalkivira, katedrale La Meskita, poznatije kao „džamija hiljadu stubova“, impresivnog Alkazara (rezidenciju kraljeva) sa kulama ispod kojih se spuštaju prelepi vrtovi sa fontanama... Slobodno vreme. Uveče povratak u Sevilju. Noćenje.

6. dan 15.04. SEVILJA - KADIZ - SEVILJA
Doručak. Predlog agencije: fakultativni odlazak do Kadiza. Dolazak u najstariji grad u Španiji, turistički obilazak: Gradska katerdrala Nueva, Trg Katedrala, Ulaca Filip Emanuel, Arheološki muzej, Muzej umetnosti, Torre Tavira, Tvrđava San Sebastijan, teatar Falja… Kadiz je kraje XV veka glavna Španska luka što omogućava Kristoforu Kolumbu da krene u svoju drugu i četvrtu ekspediciju ka Americi. Šetnja slikovitim uskim uličicama... Slobodno vreme. Povratak u Sevilju. Noćenje.

7. dan 16.04. SEVILJA - GRANADA
Posle doručka odlazak za Granadu. Obilazak grada, a potom Katedrale. Kažu da: ,,Ko nije video Granadu, nije video ništa.” ,,Ko nije video Granadu, nije video ništa.” Granada je poznata po velikom broju muzeja koji imaju bogate umetničke i kulturne sadržaje. Popodne: obilazak vrtova Alhambre u pratnji vodiča. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel i noćenje.

8. dan 17.04. GRANADA - VALENCIA
Doručak. Pre podne vreme za obilazak i šetnju slikovitim uličicama Granade. Popodne odlazak za Valensiju. Program plus Holiday - kratka pauza u gradu na obali mora. Dolazak u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

9. dan 18.04. VALENCIA
Doručak. Razgledanje gradskog jezgra: katedrala, Većnica, palata Markes i žel.stanica su remek dela prohujalih vremena, La Lonja de Seda, Grad umetnosti i nauke, Palasio del Markes de dos Agvas, Muzej lepe umetnosti, Muzej religijske umetnosti i Institut moderne umetnosti, Merkado central... Slobodno vreme za individualni obilazak. Povratak u hotel. Noćenje.

10. dan 19.04. VALENCIA - TEMIŠVAR
Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak ili šoping. U 18:00h transfer na aerodrom, čekiranje i let za Temišvar.

11. dan 20.04. TEMIŠVAR – BEOGRAD / KRAGUJEVAC
Sletanje oko 01:50h (lok.vreme). Transfer za Beograd / Kragujevac. Dolazak u ranim jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA: 704€ *** CENA ZA VREME SAJMA: 655€

Rezervacije do: 15.04. Rezervacije do: 25.03.

ARANŽMAN OBUHVATA :
- Let avionom Budimpešta - Malaga i Valensija - Temišvar (kofer od 20 kg uključen u cenu + ručni prtljag);
- Obilazak turističkim autobusom (lux)prema programu;
- 3 noćenje sa doručkom u Malagi 3+*;
- 3 noćenje sa doručkom u Sevilji 3*;
- 1 noćenje sa doručkom u Granadi;
- 2 noćenje sa doručkom u Valensiji;
- Pratioca agencije i troškove organizacije putovanja;
- Usluge lokalnih vodiča.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Troškovi za takse avio kampanije koji iznose 105€, plaćaju se 20 dana pre polaska na putovanje;
- Povratni transfer do aerodroma u Budimpešti, transfer od aerodroma u Malagi i transfer do aerodroma u Valensiji- 45€ plaća se u inostranstvu
- Međunarodno zdravstveno osiguranje;
- Fakultativne programe i ulaznice;
- Ostale nepomenute usluge.

CENA: plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate.

FAKULTATIVNI IZLETI: Za fakultativne izlete minimim 25 putnika
Ronda i Marbelja-celodnevni izlet (autobus, vodič)…………..……..........………………....................…….….. 30€
Kordoba - celodnevni izlet (autobus, vodič)..................…………………………...………................……........…. 30€
Kadiz-celodnevni izlet (autobus, vodič)…………………………………..........………………..............……..........…. 30€
Granada -Alhambra (vrtovi plus vodič)…………………………………………………………………………………….. 28€

DOPLATE:
za jednokrevetnu sobu................................................................................................…….....……..….. 170€
transfer (povratni) Kraljevo, Čačak ...................................................…………………………….................... 15€
Niš, Aleksinac …..…………………..……………………………………………..………………………….…………………...………. 35€

USLOVI PLAĆANJA:
30% pri rezervaciji, ostatak u mesečnim ratama. Poslednja najkasnije 15 dana pre polaska.
Plaćanje u gotovom, čekovima građana, virmnski-bezgotovinski, administrativnom zabranom, kreditnim karticama: VISA, DINA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

ODLOŽENO PLAĆANJE:
70-80 € mesečno, na 6-7 mesečnih rata BEZ KAMATE. Učešće 165-224 €.
Garancija plaćanja: administrativna z. i čekovi.

NAPOMENE:
Za realizaciju putovanja minimalno 35 putnika, u slučaju nedovoljno prijavljenih putnika, kao i otkaz putovanja ili promena termina od strane ogranizatora, otkazni rok je 5 dana.
Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa u cilju pružanja boljeg kvaliteta usluge.

Organizator putovanja “TA Holiday”
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, agencije Holiday, Licenca OTP: 463/2010