Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Putovanje u Beč

Putovanje u Beč
Putovanje u Beč
Putovanje u Beč
Putovanje u Beč
Putovanje u Beč
Putovanje u Beč
Putovanje u Beč
Putovanje u Beč
Putovanje u Beč
Putovanje u Beč

Putovanje u Beč

119.00

Jesen 2018./Zima 2018.
5 dana, Bus

Outlet Parndorf-Beč-Dvorac Šenbrun-Prater-Muzej čokolade-Dunavski toranj-Bratislava

BEČ - centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, jedinstvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak. Grad sa istorijom dugom četiri milenijuma predstavlja jedno od najstarijih metropola Evrope vekovima je kreirao politiku kontinenta. Beč, carski grad i mesto ukrštanja različitih kultura, bio je sedište imperatora Svetog rimskog carstva, prestonica Austro-Ugarske monarhije, a krajem XIX veka četvrti grad po veličini na svetu (2 miliona stanovnika).

Rezervisi

Doček Nove Godine u Beču


1. dan: BEOGRAD-NOVI SAD-BEČ
Polazak iz Beograda u 20:30h, iz Novog Sada u 21:45h sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja preko Mađarske.

2. dan: BEČ
Dolazak u grad valcera oko 10:00h. Panoramsko razgledanje grada: Ring-raskošan bečki bulevar, koji okružuje istorijski centar grada, Trg Marije Terezije-poznat po velikom spomeniku Carici i vrtovima koji ga okružuju, kao i po 4 mramorne fontane, dvorac Hofburg-carski grad sa brojim palatama, trgovima i parkovima, Parlament, Većnica, Opera-jedna od najpoznatijih na svetu, sagrađena 1869. godine, kada je izvedena i prva opera i to Mocartova-“Don Đovani”, Burg Teatar, katedrala Sv. Stefana…Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do šoping centra SCS, jednog od najvećih u Evropi. Povratak u hotel. Fakultativni večernji odlazak u zabavni centar Prater. Noćenje.

3. dan: BEČ
Doručak. Odlazak na fakultativno razgledanje dvorca Šenbrun, koji je sagrađen 1569. godine, kao kraljevski lovački letnjikovac, a preuredjen od strane Marije Terezije, po ugledu na Versaj. Obilazak 40 prostorija Šenbruna gde možete, osim soba i stanova carskog para Franca Josefa i Elizabete, videti i autentičan nameštaj iz vremena Marije Terezje. Nakon odmora, odlazak na doček Nove godine, na nekom od velelepnih gradskih trgova, uz organizovane koncerte, nezaboravan vatromet i degustaciju toplog bečkov vina, bečkih kobasica...

 

SREĆNA NOVA 2018. GODINA!

 

Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: BEČ 
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do Dunav tornja. Polazak za Srbiju, u popodnevnim časovima, noćna vožnja kroz Mađarsku sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

5. dan: BEČ-NOVI SAD-BEOGRAD
Dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim satima.

 

Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: BEČ
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do Dunav tornja. Polazak za Srbiju, u popodnevnim časovima,noćna vožnja kroz Mađarsku sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

5. dan: BEČ-NOVI SAD-BEOGRAD
Dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 119€


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, DVD, AC) na navedenoj relaciji;
* 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u Beču u hotelu sa 3*, u 1/2 i 1/2+1 sobama (jednokrevetne sobe po zahtevu);
* Razgledanja po programu;
* Usluge turističkog vodiča-pratioca;
* Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete, objekte i muzeje: Šenbrun 25€, Prater 5€(bez karata), Dunav toranj 15€, šoping centar 8€...
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu 60€ po osobi;
* Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj;
* Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja;
* Rezervaciju željenog sedišta u autobusu 20€;
* Rezervaciju dodatnog sedišta u autobusu 40€.

OPIS HOTELA:
Garden Hotel Gabriel 3* http://www.adler-hotels-wien.at/en/hotel-gabriel/ .
* Smeštaj je u navedenom hotelu ili u sličnom iste kategorije u širem delu grada. Svi hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje.

NAPOMENE:
* Program je rađen na bazi minimum 45 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
* Redosled sedenja od prednjeg, ka zadnjem delu autobusa je uvek u skladu sa redosledom sklapanja Ugovora/Potvrde o putovanju. Željena sedišta, kao i dodatna sedišta se odobravaju i naplaćuju, po pismenom zahtevu!
* Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 35 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!

 

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!