Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Putovanje u Pariz -9 dana

Pariz 123.jpg
Paris (4).jpg
Copy of Putovanje u Pariz Bus
Copy of Putovanje u Pariz Bus
paris-1227187_1920-min.jpg
Paris (3).jpg
Pariz 123.jpg
Paris (4).jpg
Copy of Putovanje u Pariz Bus
Copy of Putovanje u Pariz Bus
paris-1227187_1920-min.jpg
Paris (3).jpg
sale

Putovanje u Pariz -9 dana

349.00 375.00

Putovanje u Pariz
27.04-05.05.2019.
9 dana, Bus

Stephany World Travel Vas vodi na Putovanje u Pariz. Malo je gradova koji mogu da se pohvale takvom raskoši i luksuzom kao što to može Pariz. Vekovima su se vladari Francuske takmičili gradeći palate, ulice, čak i čitave gradske četvrti kako bi osvojili titulu najvećeg mecene i gratitelja Grada Svetlosti. Od prvog vladarskog dvora Luvra, koji je danas na listi 5 najvećih muzeja sveta, do Versaja, koji je napravio Luji XIV na vrhuncu feudalne Francuske kao krunu njene dominacije u tada poznatom svetu, Pariz obiluje remek delima koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Rezerviši

PUTOVANJE U PARIZ

1. dan KRAGUJEVAC - BEOGRAD - AUSTRIJA
Sastanak grupe u 16:00 ispred TC Roda u Kragujevcu, polazak u 16:30. Dolazak u Beograd, stanica Lasta (auto put), priključenje putnika u 18:30. Polazak iz Novog Sada u 19:45 (Sajam). Nastavak putovanja sa usputnim pauzama za osveženje. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju.

2. dan STRAZBUR
Dolazak u Strazbur u podnevnim satima. Obilazak grada u pratnji vodiča. Panoramno razgledanje grada: Trg Marše, četvrt '' Mala Francuska'', pokriveni mostovi, kuća Kamerzel. Bogorodičina katedrala, Evropska četvrt - Parlament... Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

3. dan STRAZBUR - PARIZ
Doručak. Rani polazak za glavni grad Francuske. Putovanje kroz prelepu Francusku regiju Šampanj. Dolazak u Pariz. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: trg Republike, Opera, Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Etoal, palata Šajo, Monparnas, Sen Mišel, Notr Dam... ”Program plus Holiday - Čari Pariza” (Monmartr - poznata umetnička četvrt, crkva Sacre Couer odakle se pruža prelepa panorama grada. Champs Elysees šetnja najlepšom avenijom Pariza, „Trijumfalna kapija“ pauza za šampanjac ili kafu...). Smeštaj u hotel Ibis. Noćenje.

4. dan PARIZ
Doručak. Polazak iz hotela oko 8:30. Ajfelov toranj -(fakultativno). Obilazak simbola Pariza u pratnji vodiča - koji je do sada posetilo preko 250 miliona turista. Atraktivan pogled na Pariz ‘‘kao na dlanu‘‘, sa treće etaže visoke 324 metara. Dom Invalida, foto pauza. Dolazak do Luvra i poseta najvećeg muzeja na svetu (fakultativno-agencija obezbeđuje rezervaciju termina, ulaznicu i vodiča). Prolazom kroz staklenu piramidu visoku 21m, počinje obilazak najvećeg muzeja na svetu. Imaćete priliku da vidite čuvenu Da Vinčijevu Mona Lizu, i ponešto od preko 35.000 eksponata raspoređenih u devet paviljona... povratak u hotel. Noćenje.

5. dan PARIZ - DVORCI NA LOARI - PARIZ
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u dolinu Loare. Putujući divnim predelima dolazimo do najveće francuske reke Loare. Lepotu krajolika uočili su francuski kraljevi i bogata vlastela. Podigli su dvorce u periodu između XIII i XVII veka, kojima se danas dive brojni turisti iz čitavog sveta. Prvi od dvoraca uz Loaru je Bloa. Panorama sa Loare očarava. Po dolasku u Amboaz obilazak istoimenog dvorca. Nekada rezidencija kraljevske porodice Valoa, vremenom je postao omiljeno boravište francuskih kraljeva. Pored dvora je kapela „St. Hubert“ – u kojoj počiva genijalni Leonardo da Vinči. Posle obilaska vožnja do Šenonsoa, jednog od najlepših dvoraca u Dolini. Početkom XVI sagrađen je renesansni biser, poznat i kao “Dvorac šest dama”.Na putu za Šambor panorama dvorca Ševerni. Šambor je najveći, a verovatno i najpoznatiji dvorac u Dolini Loare okružen sa preko 5000 hektara šume. U povratku za Pariz mogućnost da se poseti vinski podrum i degustira vino tog podneblja. Povratak, noćenje.

6. dan PARIZ - VERSAJ
Doručak. Polazak autobusom za Versaj (fakultativno). Obilazak rezidencije francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI(fakultativno). Smeštena je na 11 hektara kod grada Versaja jugozapadno od Pariza, i okružena sa 815 hektara parkova. Obilazak dvorca i kraljevskih vrtova, u dve grupe, u pratnji vodiča. Povratak u Pariz. Dan za individualne šetnju, obilaske ili posete muzejima. Slobodno vreme do sastanka grupe i Uveče ''Program plus Holiday - Svetlosti Pariza". Večernja vožnja brodom po reci Seni, nezaboravni čarobni doživljaj grada Pariza( fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

7. dan PARIZ - DIZNILEND - REMS
Doručak. Odlazak do "Fabrike Fantazije" - Diznilenda autobusom agencije, min. 25 osoba, za manji broj, brzom železnicom (RER). Za sve putnike koji ostaju u Parizu predlažemo vožnju metroom do novog dela La Defense. Slobodno vreme. U 19h polazak za Rems. Priključenje putnika iz Diznilenda. Panorama katedrale Notr Dam u Remsu, ovde su krunisani svi Francuski kraljevi. Nastavak putovanja za Nemačku. Noćna vožnja.

8. dan MINHEN - KRANJSKA GORA
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Panoramno razgledanje grada: Karlova vrata, Gradska Većnica, Marien plac... Slobodno vreme do 13:00 kada je polazak za Sloveniju. Dolazak u Kranjsku Goru uveče. Smeštaj u hotel. Noćenje.

9. dan KRANJSKA GORA - BLED - SRBIJA
Doručak. Posle doručka odlazak na Bled i slobodno vreme za šetnju pored jezera, kafu i čuvene krempite... Nastavak putovanja za Srbiju sa usputnim pauzama za osveženje. Za putnike iz Novog Sada, organizovan je transfer od Rume. Uveče dolazak u Novi Sad/Beograd i Kragujevac.

CENA ARANŽMANA: 375 € *** FIRST MINUTE: 349 €

Rezervacije do: 26.04. Rezervacije do: 25.03.

ARANŽMAN OBUHVATA :
- Prevoz modernim turist. autobusom, klima, dvd…;
- 1 noćenje u Strazburu hotel 3*;
- 4 noćenje sa doručkom u Parizu, hotel 3*;
- 1 noćenje sa doručkom u Kranjskoj Gori, Best Western Hotel Kranjska gora;
- Vodičke usluge I troškove organizacije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Takse za sve hotele oko 10€, uplata na recepciji hotela;
- Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja;
- Fakultativne programe i ulaznice;
- Ostale nepomenute usluge.

CENA: izražena u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate.

FAKULTATIVNI IZLETI: Za fakultativne izlete minimim 25 putnika
Ajfelov Toranj (zavisno od nivoa)…………………………………………………………….....................……...................................…….…...10-25€
Luvr - (rezervacija, ulaznica i vodič - izbegavate dugo čekanje u redu)……………………………...……………………....…….….....……. 25€ / Deca(17,99) 0€
Versaj - dvorac i vrtovi (prevoz, ulaznica za dvorac, vrtove i fontane .................................................….......….….....…….….....…….….. 40€ / Deca(17,99) 30€
Vožnja brodom po reci Seni u trajanju od sat vremena (karta)...............................................................…….………….….....…….….…… 15€/ D(8,99) 7€
Diznilend (prevoz autobusom i ulaznica za ceo dan)...............................................................................…..…….….....…….….……….…. 85€/ D(11,99) 79€
Program ‘‘Dvorci na Loari‘‘ ( prevoz, ulaznice za dva dvorca i vodičke usluge) ………………..….….....…….….……….….....…….….…… 60€/ D(11,99) 50€
Za fakultativne izlete prijavljujete se prvog dana vodiču agencije. Za Versaj preporučljivo je prijavljivanje u agenciji zbog rez. Termina.

POPUSTI:
Deca do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruju popust 10% na iznos aranžmana

DOPLATA:
za večeru u Kranjskoj Gori.................................................................................................................................................... 10€
za jednokrevetnu sobu...................................................................................................................................................…… 125€

USLOVI PLAĆANJA:
30% pri rezervaciji, ostatak u mesečnim ratama. Poslednja najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
Plaćanje u gotovom, čekovima građana, virmnski-bezgotovinski, administrativnom zabranom, kreditnim karticama: VISA, DINA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS.

ODLOŽENO PLAĆANJE:
40-50 € mesečno, na 6-7 mesečnih rata BEZ KAMATE. Učešće 69-79 €.
Garancija plaćanja: administrativna z. i čekovi.

TRANSFERI (povratni):
Kraljeva, Čačka, Vrnjačke Banje, Topole …...............…………. 5€ Užice, Valjevo, Lazarevac ………………… 9€
Niša, Aleksinca, Soko Banje 20 €.

NAPOMENE:
Deo programa u Parizu može se realizovati metroom. Preporučujemo da kupite carnet-komplet od 10 karata (oko 15€)
Za realizaciju putovanja minimalno 42 putnika, u slučaju nedovoljno prijavljenih putnika, kao i otkaz putovanja ili promena termina od strane ogranizatora usled nepredviđenih okolnosti, otkazni rok je 5 dana, program objavljen 01.12.2018. ažuriran 05.03.2019.

Organizator putovanja “TA Holiday”
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, agencije Holiday, Licenca OTP: 463/2010