Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

 Putovanje u Pariz-AVIO

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Putovanje u Pariz-AVIO

 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
 Putovanje u Pariz-AVIO
sale

Putovanje u Pariz-AVIO

449.00 599.00

Putovanje u Pariz -AVIO
20.10-24.10.2019.
5 dana, Avion

Stephany World Travel Vas vodi na Putovanje u Pariz. Malo je gradova koji mogu da se pohvale takvom raskoši i luksuzom kao što to može Pariz. Vekovima su se vladari Francuske takmičili gradeći palate, ulice, čak i čitave gradske četvrti kako bi osvojili titulu najvećeg mecene i gratitelja Grada Svetlosti. Od prvog vladarskog dvora Luvra, koji je danas na listi 5 najvećih muzeja sveta, do Versaja, koji je napravio Luji XIV na vrhuncu feudalne Francuske kao krunu njene dominacije u tada poznatom svetu, Pariz obiluje remek delima koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Rezerviši

PUTOVANJE U PARIZ-AVIO

1. DAN: BEOGRAD - PARIZ
Poletanje sa aerodroma „Nikola Tesla“ po redu letenja. Sletanje na pariski aerodrom. Panoramsko razgledanje grada: Veliki bulevari, crkva Madlena, Trg Opere, Trg Vandom, ulica Rivoli, Trg Konkord, Burbonska palata, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, palata Šajo, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, kompleks Invalida sa velelepnom Crkvom kupole, ostrvo Site, katedrala Notr Dam…Transfer do hotela. Smeštaj u hotel... Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na večernje krstarenje Senom (odlazak i povratak metroom). Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN: PARIZ - AJFELOV TORANJ - LUVR
Doručak. Nakon doručka mogućnost odlaska metroom do Ajfelovog tornja (fakultativno penjanje na vrh tornja). Poslepodne, poludnevna fakultativna poseta Luvra, jednog od najznačajnijih i najvećih muzeja na svetu, gde ćemo imati prilike da vidimo dela najeminentnijih umetnika (Leonardo da Vinči, Rafaelo, Veroneze, Rembrant, Van Dajk, Vermer, David de la Kroa, Rubens...)-Odlazak i povratak metroom. Započet kao vojno utvrđenje krajem 12. veka, Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem 14. veka. Tokom posete Luvru imaćete priliku da videte: temelje prvobitnog Luvra, najpoznatija skulptorska remek-dela antičkog doba “Miloska Venera” i “Nika Samotračka”, zatim galerija “Mediči” sa čuvenim Rubensovim ostvarenjima, “Mona Liza” i galerija italijanskog renesansnog slikarstva kao i galerija francuskog slikarstva 19. veka sa monumentalnim kompozicijama. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje

3. DAN: PARIZ - VERSAJ - MOULEN ROUGE
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet “Versajski dvorac”. Ovaj ogromni dvorski kompleks okružen prostranim parkom, najveći i najraskošniji u Evropi - izgrađen je i dograđivan po nalogu i željama Luja XIV, kralja Sunca. Danas, Versajski dvorac je pretvoren je Francuski istorijski muzej i kao deo svetske kulturne baštine, nalazi se pod zaštitom UNESCO-a. Uveče fakultativan odlazak u najčuveniji kan-kan klub Moulen Rouge (odlazak metroom, individualni povratak u hotel). Noćenje.

4. DAN: PARIZ - DIZNILEND
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet u svet mašte, obilazak Diznilend parka- najvećeg i najposećenijeg zabavnog parka u Evropu. Ovde se može: obići lavirint, začarana Snežanina šuma, ući u princezin zamak, upoznati Miki Mausa u njegovoj kući, provesti nezaboravno vreme u kući straha, ploviti brodom koji krstari rekom, usuditi se da uđete u letelicu, videti kako je to biti u svemirskom brodu, podmornici “Nautilus”, neustrašivo proći kroz gusarske pećine, odsesti u kaubojskom i indijanskom selu, zamisliti želju u Aladinovoj kući gde se nalazi čarobna lampa…  Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN: PARIZ - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera od hotela do aerodroma. Poletanje sa pariskog aerodroma po redu letenja za taj dan. Sletanje na beogradski aerodrom po redu letenja za taj dan.

PROMO CENA: 449€

REDOVNA CENA: 559€

CENA ARANŽMAN OBUHVATA :
- Avio prevoz na relaciji Beograd- Pariz-Beograd sa uračunatim ručnim prtljagom;
- Avionske takse;
- 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu sa 3* u  Parizu, u 1/2 i 1/2+1 sobama (jednokrevetne sobe po zahtevu);
- Razgledanja po programu;
- Usluge turističkog vodiča;
- Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Transfere na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom 70€;
- Fakultativne izlete;
- Ulaznice za muzeje, lokalitete i objekte: Ajfelova kula, Napoleonov grob ...;
- Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
- Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
- Doplatu za jednokevetnu sobu 180€;
- Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj (˃1€ osoba/dan);
- Individualne troškove putnika;
- Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja.

OPIS HOTELA:
- Hotel Campanile Paris Est-Porte de Bagnolet 3* (https://www.campanile.com/en/hotels/campanile-paris-est-porte-de-bagnolet).
- Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili u sličnom iste kategorije u širem delu grada. Svi hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje.

IZVOD IZ NAPOMENA:
- Promo cena važi za ograničeni broj mesta.
- Obavezna je prijava za fakultativne izlete pre polaska na putovanje!
- Program je rađen na bazi minimum 25 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
- Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 20 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!
-*Promo cena/ponuda, first minute cena/ponuda, last minute cena/ponuda , hit cena/ponuda i sl. važi za samo određeni broj mesta (osoba).

NAČIN PLAĆANJA:
- Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 225€, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
- Plaćanje se vrši u dinarima po srednje kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

                                                       

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja
Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!