Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Sajam Agritechnica 2019. Bus

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Sajam Agritechnica 2019. Bus

hannover (1)-min.png
Sajam Agritechnica 2017. Avio
hannover (1)-min.png
Sajam Agritechnica 2017. Avio
sale

Sajam Agritechnica 2019. Bus

350.00 410.00

10-17.11.2019.
9 dana, bus

Svi noviteti iz oblasti poljoprivredne mehanizacije i opreme na jednom mestu. Blizu 3.000 izlagača iz celog sveta u 23 ogromne hale, ukupne površine 92 hektara će predstaviti svoja najnovija tehnička dostignuća iz oblasti agromehanizacije, kao i iz oblasti obnovljivih izvora energije, poljoprivredne proizvodnje, softvera u poljoprivredi… Prošli sajam je posetilo 452.000 posetilaca iz celog sveta, a ove godine se očekuje rekordna poseta.

Rezerviši

1. DAN: BEOGRAD - NOVI SAD
Polazak iz Beograda u 14:00h i Novog Sada u 16:00h. Putovanje preko Mađarske i Slovačke, noćna vožnja.

2. DAN: BERLIN
Dolazak u Berlin u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada: Berlinski zid, obilazak „Ostrva Muzeja“ na kome se nalaze Istorijska nacionalna galerija, Istorijski muzej, Muzej moderne umetnosti, zatim Etnološki muzej, Egipatski muzej, Palata Republike, Berlinska katedrala, Brandenburška kapija, Ulica Lipa, Sedište III Rajha... Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. DAN: BERLIN - HANOVER
Doručak. Odlazak na prijem u Srpsku Ambasadu u Berlinu, potom, obilazak Poljoprivredne komore Nemačke. Nastavak putovanja do Hanovera. Smeštaj u hotel. Noćenje.
4. DAN: HANOVER
Doručak. Celodnevna poseta sajmu AGRITECHNICA 2019., poseta organizatoru poljoprivrednog sajma u Hanoveru DLG - Nemačko udruženje poljoprivrednika. Povratak u hotel. Noćenje.
5. DAN: HANOVER
Doručak. Poseta sajmu AGRITECHNICA 2019. Noćenje.
6. DAN: HANOVER - BERLIN - DREZDEN - PRAG
Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja do Berlina. Kratko zadržavanje u gradu, a potom, nastavak putovanja za Drezden. Obilazak grada. Nastavak putovanja za Prag. Dolazak u Prag u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.
7. DAN: PRAG
Doručak. Fakultativni obilazak grada "stotinu tornjeva" - Praga u prepodnevnim satima. Razgledanje: Dvorac na Hradčanima sa monumentalnom katedralom Sv. Vida iz X veka sa kapelom Sv. Venseslava i grobnicom čeških kraljeva, stara Kraljevska palata, Bazilika Sv. Đorđa, Malostranske namjesti, prelazak Vltave Karlovim mostom, Stara kula na mostu, spomenik Karlu IV, Karlova ulica, Starometske namjesti, Starogradski trg sa astronomskim satom “Orloj”, Vaclavske namjesti... Uveče (fakultativno), vožnja brodom po Vltavi (večernja rečna panorama Praga) sa večerom. Nastavak putovanja za Srbiju…

8. DAN: NOVI SAD - BEOGRAD
Dolazak u Novi Sad i Beograd u prepodnevnim satima.

LAST MINUTE CENA: 350€
CENA ARANŽMANA: 410€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, DVD, AC) na navedenoj relaciji;
- Smeštaj u hotelima sa 2/3* na bazi 1ND u Berlinu, 3ND u Magdeburgu i 1ND u Pragu u 1/2 i 1/3 sobama, doručak kontinentalni ili bufet;
- Ulaznice za sajam AGRITECHNICA 2019;
- Usluge turističkog vodiča;
- Obilaske prema programu;
- Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po cenovnicima i uslovima Osiguravajuće kuće;
- Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 30.000€ po cenovnicima i uslovima Osiguravajuće kuće;
- Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete, objekte i muzeje: Krstarenje Vltavom sa večerom 30€, obilazak Praga 10€..
- Doplatu za jednokrevetnu sobu 200€;
- Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj (˃1€ osoba/dan);
- Individualne troškove putnika;
- Sve ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja.

NAPOMENE:
- Program je rađen na bazi minimum 45 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
- Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 35 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!
- Za svaki fakultativni izlet potreban je najmanji broj prijavljenih osoba što direktno utiče i na cenu i na mogućnost ili nemogućnost realizacije fakultativnih izleta! Dodatni uslovi za realizaciju izleta, dobijaju se na licu mesta u zavisnosti od situacije i uslova lokalnog organizatora!
- Promo cena/ponuda, first minute cena/ponuda, last minute cena/ponuda , hit cena/ponuda i sl. važi za samo određeni broj mesta (osoba).

NAČIN PLAĆANJA:
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini 50%€ od ukupne cene aranžamana, a ostatak 15 dana do polaska grupe na putovanje;
Plaćanje se vrši u dinarima po srednje kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja
Upoznajmo svet zajedno!