Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Putovanje na Tajland

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Putovanje na Tajland

Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Tajland-Phuket Special
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Tajland-Phuket Special
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland
Putovanje na Tajland

Putovanje na Tajland

1,590.00

23.02.2019. - 09.03.2019.

15 dana, avio

Stephany World Travel vas vodi na putovanje na Tajland. Na teritoriji Tajlanda su se kraljevstva uzdizala i rušila još od 1. veka nove ere. Prvo kraljevstvo Tajlandskog naroda se pojavilo u 13. veku i od tada Tajlanđani kao nacija dominiraju Indokineskim poluostrvom. Tajland je jedina zemlja iz tog dela Azije koja nikad nije bila kolonizovana iako je prve trgovačke veze sa Evropljanima ostvarila u 16. veku. Kraljevina Sijam menja svoje ime 1932. godine u Kraljevinu Tajland kada započenje moderna istorija ove zemlje. U drugom svetskom ratu, pod velikim pritiskom Japana, Tajland se stavlja na stranu sila osovina što je nakon rata dovodi u nezavidan položaj. Nakon brojnih revolucija i 17 promena ustava, 80-tih godina Tajland se konačno konsoliduje i uspešno otpočinje sa modernizacijom i razvojem. Sa svojih 65 miliona stanovnika i relativno razvijenom privredom Tajland predstavlja meku za investitore i poslovne ljude širom sveta.

Rezerviši

Program putovanja Tajland

1. DAN: BEOGRAD - BANGKOK
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Posle aerodromskih formalnosti, poletanje za Bangkok sa jednim međusletanjem.

2. DAN: BANGKOK
Sletanje na aerodrom Suvanabhumi u Bangkoku po redu letenja. Transfer do hotela uz panoramu Grada. Smeštaj u hotel. Odmor. Slobodno vreme uz mogućnost fakultativnog odlaska do Asiatique, omiljenog mesta Tajlanđana gde se nalazi pregršt marketa i restorana. Noćenje.

3. DAN: BANGKOK
Doručak. Obilazak glavnog grada Tajlanda, najvažnijeg privrednog i kulturnog centra države, smeštenog u niziji na reci Čao Praja i prošaranog mnogobrojnim kanalima (klongi). Poseta zidinama opasanog starog Kraljevskog grada, sa Kraljevskom palatom (1876-1882) i grupom hramova Vat Pra Keo (Wat Phra Keo, 18. vek) sa ležećim Budom, Zlatnom pagodom i kraljevskim Hramom smaragdnog Bude (tu nastaju nezaboravne i najlepše fotografije iz Bangkoka, ako je sunčan dan!). Sledi Budistički manastir Vat Po (What Pho, izgrađen 1781-1801) sa hramom Vat Budajsavanom (Wat Buddhaisawan, 1787), Hram Vat Sutanat (Wat Suthanat, 19. vek), Vat Traimit (Wat Traimit) sa statuom Zlatnog Bude od 5,5 tona čistog zlata. Poseta Kraljevskoj draguljarnici uz mogućnost kupovine luksuznog nakita sa safirima, rubinima, dijamantima po veoma povoljnim cenama… Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN: BANGKOK
Rani doručak. Fakultativna poseta plovećoj pijaci (zelena pijaca) popularnim čamčićima sa dugačkom elisom i Vrtu ruža, selu sa tipičnom tajlandskom arhitekturom i nacionalnim sadržajima. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Mogućnost posete najvišoj zgradi u Bangkoku - Baiyoke Sky (84 sprata), odakle se pruža fenomenalan pogled na ceo Grad. Noćenje.

5. DAN: BANGKOK - AJUTAJA
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet do Ajutaje glavnog grada tajske države 1351-1767. na rekama Čao Praja, Lopburi i Pa Sak, deo je svetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. U centru grada i okolini nalaze se mnogobrojni ostaci i rekonstruisani hramovi, npr. Vat Pra Šri Sampet (Wat Pra Sri Samphet, 15. vek), Vat Na Praman (Wat Na Praman), Vat Čaj Vatanaram (Wat Chai Wattanaram), Vat Mahatat (Wat Mahathat, 1374.), Vat Panam Čong (Wat Panam Chong, 1324.), kip Bude koji leži (16. vek, dužina 20m). Severno od grada, nalazi se budistički manastir Pu Kao Tong (1387.), a na rečnom ostrvu južno od grada smeštena je bivša kraljevska letnja rezidencija Nang Pa In (19. vek). Povratak u Bangkok. Slobodno vreme. Noćenje.

6. DAN: BANGKOK
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

7. DAN: BANGKOK - PUKET
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Let za Puket po redu letenja za taj dan. Dolazak u Puket. Smeštaj u hotel. Noćenje.

8-13. DAN: PUKET
Doručak. Boravak u Puketu. Vreme predviđeno za odmor, kupanje, sunčanje, rekreaciju i fakultative aktivnosti: krstarenja, Pipi Island i mnogobrojna druga ostrva, tajlandska masaža, nacionalni programi... Noćenje.

14. DAN: PUKET - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Let za Bangkok. Let iz Bangkoka za Beograd.

15. DAN: BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Kraj programa.


CENA ARANŽMANA: 1.590€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Prevoz avionom;
* Transfere na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom;
* Avio transfer Bangkok-Puket-Bangkok;
* Aerodromske takse;
* 5 noćenja sa doručkom (kontinentalni ili švedski sto) u Bangkoku u hotelu sa 5*, 7 noćenja sa doručkom (kontinentalni ili švedski sto) u Puketu u hotelu sa 5*,  u 1/2 i 1/2+1 sobama;
* Panoramsko razgledanje grada;
* Usluge turističkog vodiča, pratioca;
* Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Vizu za Tajland sa uslugom viziranja 65€ (agencija posreduje u viziranju pasoša);
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu  po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Fakultativne izlete: cena se formira u odnosu na broj putnika;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu 650€;
* Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj (˃1€ osoba/dan);
* Individualne troškove putnika;
* Sve ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene Programom putovanja.

OPIS HOTELA:
* Hotel Avani Atrium 5*, Bangkok (https://www.gha.com/AVANI-Hotels-Resorts/AVANI-Atrium-Bangkok)
* Hotel Phuket Graceland 5*, Puket (http://www.phuketgraceland.com/index.html)
Smeštaj je u navedenom hotelu ili u sličnom iste kategorije u širem delu grada. Svi hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje.

NAPOMENE:
Obavezna je prijava za fakultativne izlete pre polaska na putovanje!
* Program je rađen na bazi minimum 25 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
* Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 20 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!
* Za prijave do 20.09.2018. garantujemo cenu aranžmana!

NAČIN PLAĆANJA:
* Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini 60% od cene aranžmana - protivvrednost u dinarima, a ostatak u ratama, zaključno 20 dana do polaska grupe na putovanje;
* Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.

 

 Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!