Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Terme 3000-Moravske Toplice

Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice
Terme 3000-Moravske Toplice

Terme 3000-Moravske Toplice

from 60.00

Jesen - Zima 2018/2019

Terme 3000 - Moravske Toplice - Hoteli Livada Prestige, Hotel Ajda i Hotel Terminal

nalaze se na samom severoistoku Slovenije. Nadaleko su poznate po lekovitoj crnoj termomineralnoj vodi i  največem golf terenu, kao i po Welness uslugama. „Crna“ termalna voda osim terapeutskog efekta, oživljava i osvežava telo, poboljšava i ubrzava prokrvljenost i smanjuje nervnu napetost.

 

Datum:
Hotel:
Period nedelje:
Quantity:
Rezerviši

Opisi hotela:

Hotel Livada Prestige 5* prvi je i jedini hotel u Evropi koji nudi potpuno opuštanje u lekovitoj crnoj termomineralnoj vodi, jednostavno u vašoj sopstvenoj sobi. Osim vrhunskog smeštaja, možete uživati u  najsavremenijem Wellness i Thai centru, a na samo nekoliko koraka od hotelske sobe i  bazena  možete na terenu za golf Livada, oprobati svoje umeće u ovom sportu.  Od moderno opremljene  122 sobe svako može da izabere takvu koja najbolje odgovara njegovim potrebama.  Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, kablovsku TV sa LCD ekranom, bežični internet, telefon, sef, mini-bar.

 

Hotel Ajda 4*  je poznat je po odličnim uslovima za smeštaj biciklista i u potpunosti je prilagođen njihovim potrebama. Hotel je klimatizovan, a od sadržaja svojim gostima nudi restoran, aperitiv bar, tavernu, sopstveno kupalište sa spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, fitnes, saune i solarijum, kongresnu dvoranu i sobe za sastanke. Svih  157 soba imaju balkon, kupatilo (kada, wc, fen za kosu), opremljene su mini-barom, satelitskom TV, direktnim telefonom i bežični pristup internetu.

Hotel Termal 4* se nalazi u samom centru Termi i gostima omogućava jednostavan pristup celokupnoj ponudi. U celini je klimatizovan, polovina soba ima balkone. Gostima su na raspolaganju restorani, aperitiv bar, trafika, sopstveno kupalište sa zimskom baštom, sauna. Svih 136 soba imaju kupatilo (kada ili tuš, wc, fen za kosu), satelitski TV program, mini bar i telefon. Sobe koje imaju pogled na kupalište hotela, imaju i balkon.       

Moravske-min.png

Min. boravak 2 noći!
SVI POLASCI NA UPIT!

PORODIČNI POPUST:
* Termin: 12.11. - 20.12.2018. - Dete do 6 god. sa dvoje odraslih u sobi- besplatno; od 6 do 12 god. 50 % popusta; od 12 do 15 god. 30 % popusta.
* Termin: 09.11. - 12.11.2018. i 01.01. - 17.02.2019 - Jedno dete do 12 i drugo dete do 6 god. - besplatno sa dvoje odraslih u sobi.

CENA UKLJUČUJE:
* Smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi;
* Neograničeno kupanje u bazenima hotela (i na dan odlaska);
* Neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000-koji je povezan hodnikom sa svim hotelima;
* Celodnevno kupanje na dan odlaska u bazenima hotela smeštaja;
* Jutarnja gimnastika i aerobik u vodi;
* Ulaz u hotelske saune i fitnes;
* Upotreba ogrtača za kupanje ( hoteli).

CENA NE UKLJUČUJE:
* Prevoz;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića max. 30.000€ - po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića max. 30.000€ - po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Turističku taksu 1,27€ po osobi po noći;
* Prijavnu taksu 1€ - jednokratno;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu;
* Individualne troškove putnika;
* Sve ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja.

NAČIN PLAĆANJA:
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u celosti - protivvrednost u dinarima.
Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.


Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!