Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Terme Ptuj

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Terme Ptuj

Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj  5.jpg
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj  5.jpg
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj
Terme Ptuj

Terme Ptuj

from 71.00

Jesen - Zima 2018/2019
Terme Ptuj - Grand hotel Primus 4*s

Terme Ptuj su jedne od najmlađih  termi, smeštene u najstarijem slovenačkom gradu sa bogatom kulturno-istorijskom baštinom. Iz tri vrela, izvire voda temperature 39-54°C i veoma je korisna pri lečenju i rehabilitaciji reumatičnih, degenerativnih oboljenja i neuroloških bolesti. Osim svega navedenog Terme nude mnoštvo drugih aktivnosti. Za one koji vole sport tu su brojni tereni, kao i 12 bazena, 6 zatvorenih i 6 otvorenih. Ako pak volite adrenalin, uživaćete na višespratnom toboganu Tajfun, najvećem toboganu u Sloveniji.

 

Datum:
Period nedelje:
Quantity:
Rezerviši

Opis hotela :

Grand Hotel Primus*****s je dobio po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu, koji je ime najstarijega slovenskog grada Ptuja prvi pronio svetom. Dodir bogate rimske istorije grada može se osetiti na svakom koraku – gosti hotela mogu se opustiti u wellness centru rimskog stila ili mogu uživati u kulinarskim specijalitetima čiji recepti sežu u daleku prošlost. Drugom tipu onih koji znaju uživati namenjeno je Golf igralište Ptuj. Rimski štih prožima i kongresne usluge. Uz hotel se nalazi veliki termalni vodeni park s olimpijskim bazenom za male i velike uživatelje.
Hotel poseduje 119 savremeno opremljene sobe i sve imaju kupatilo (kada sa termalnom vodom i masažerom u suitima),fen, telefon, SAT TV, internet, sef i mini bar. U sastavu hotela se nalaze glavni restoran, à la carte restoran, noćni klub i termalni kompleks VESPAZIANUS koji se sastoji od velikog bazena, dečijeg bazena i whipoola.

Terme Ptuj-min (3)-min.png

Min. boravak 2 noći.
SVI POLASCI NA UPIT!

PORODIČNI POPUST:
Termin: 12.11. - 20.12.2018. - Dete do 6 god. sa dvoje odraslih u sobi- besplatno; od 6 do 12 god. 50 % popusta; od 12 do 15 god. 30 % popusta.
Termin: 09.11. - 12.11.2018. i 01.01. - 17.02.2019 - Jedno dete do 12 i drugo dete do 6 god. - besplatno sa dvoje odraslih u sobi.

CENA UKLJUČUJE:
* Smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi;
* Neograničeno kupanje u hotelskim bazenima Vespasianus;
* Ulaz u bazene i saune Termalnog parka (2x dnevno);
* Popust na ulaz u hotelski svet sauna Flavia;
* Celodnevno kupanje na dan odlaska;
* Upotreba ogrtača za kupanje, besplatan pristup internetu (WLA).

CENA NE UKLJUČUJE:
* Prevoz;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića max. 30.000€ - po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića max. 30.000€ - po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Turističku taksu 1,27€ po osobi po noći;
* Prijavnu taksu 1€ - jednokratno;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu;
* Individualne troškove putnika;
* Sve ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja.

NAČIN PLAĆANJA:
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini 50% - protivvrednost u dinarima, a ostatak 15 dana do polaska na putovanje;
Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.

 

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!