Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Terme Radenci

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Terme Radenci

Terme Radenci-min (2).jpg
Terme Radenci 1-min.jpg
Terme Radenci-min.jpg
Terme Radenci hotel Radin  .jpg
Terme Radenci 3-min.jpg
Terme Radenci 4-min (1).jpg
Terme Radenci hotel Radin.jpg
Terme Radenci hotel Izvir.jpg
Terme Radenci-min (2).jpg
Terme Radenci 1-min.jpg
Terme Radenci-min.jpg
Terme Radenci hotel Radin  .jpg
Terme Radenci 3-min.jpg
Terme Radenci 4-min (1).jpg
Terme Radenci hotel Radin.jpg
Terme Radenci hotel Izvir.jpg

Terme Radenci

54.00

Jesen - Zima 2018/2019
Terme Radenci - Hotel Radin 4* i Hotel Izvir 4*

Uz samu reku Muru, razvile su se ove Terme zahvaljujući visokom kvalitetu mineralne vode, koja se pila na Bečkom dvoru. Sa tradicijom od 130 godina iza sebe, danas svojim gostima nude savremene zdravstvene i preventivne programe u lečenju srca, krvotoka, bubrega, mokracnih puteva i reumatskih oboljenja. Upravo ovde je izvor nadaleko poznate mineralne vode Radenska-tri srca.

Rezerviši

Opis hotela:

Hotel Radin**** sa 291 sobom glavni je hotel Lečilišta Radenci koji goste dočekuje uz bogate izvore mineralne vode u zelenoj regiji žitnih polja i vinorodnih brežuljaka uz reku Muru. Lečilišni turizam i aktivni odmor u Hotelu Radin idu ruku pod ruku, što privlači mnogobrojne kongresne goste koji mogu u slobodno vreme prikupiti novu snagu u tom uglednom slovenskom lečilištu. Pasarelom je povezan sa hotelom Izvir, ali i sa termalnim bazenskim delom, kao i zdravstvenim i Medico-wellness centrom Corrium. Hotel pruža komfor za opušten odmor sa porodicom, za one koji su sami ili udvoje. 
Gosti hotela imaju mogućnost opuštanja u termalnom i kompleksu za kupanje, u centru zdravlja i opuštanja, a pored toga hotel nudi i usluge Beauty centra, i brigu o zdravlju po načelima istočnjačke medicine u Ayurveda centru.

Hotel Izvir**** je komforan hotel, nešto manji od hotela Radin sa kojim je povezan. Zbog mirne i izolovane lokacije, pogodan je za boravak starijih osoba. Prijatne i svetle sobe su opremljene najnovijom opremom, a svih 128 soba imaju kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu, bade mantil, sef, klima-uređaj, telefon, radio, satelitsku TV i mini-bar. Većina soba ima francuski balkon.

Hotel Radenci-min.png

Min. boravak 2 noći!
SVI POLASCI NA UPIT!

CENA UKLJUČUJE:
* Smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi;
* Neograničeno kupanje u bazenima hotela (i na dan odlaska);
* Ulaz u bazene i saune Termalnog parka (2x dnevno);
* Popust na ulaz u hotelski svet sauna Flavia;
* Celodnevno kupanje na dan odlaska;
* Upotreba ogrtača za kupanje, besplatan pristup internetu (WLA).

CENA NE UKLJUČUJE:
* Prevoz;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića max. 30.000€ - po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića max. 30.000€ - po uslovima i cenovniku osiguravajuće kuće;
* Turističku taksu 1,27€ po osobi po noći;
* Prijavnu taksu 1€ - jednokratno;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu;
* Individualne troškove putnika;
* Sve ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja.

NAČIN PLAĆANJA:
* Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini 50% - protivvrednost u dinarima, a ostatak 15 dana do polaska na putovanje;
* Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.

 

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!