Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Vila Eleni-Pefkohori

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Vila Eleni-Pefkohori

Vila+Eleni+1.jpg
Vila Eleni 4.jpg
Vila Eleni 3.jpg
Vila Eleni 2.jpg
Vila+Eleni+1.jpg
Vila Eleni 4.jpg
Vila Eleni 3.jpg
Vila Eleni 2.jpg

Vila Eleni-Pefkohori

from 79.00

Leto 2019 - Grčka - Kasandra - Pefkohori - Vila Eleni

Na samom ulasku u Pefkohori, na udaljenosti od samo 50m od plaže nalazi se Vila Eleni. Kako se uz vilu nalazi hotel Philoxeni Spa, svim gosti uz konzumaciju pića mogu koristiti ležaljke i bazen u okviru hotela. Vila raspolaže sa 1/2 studijima u prizmelju i 1/4 apartmanima na 1. spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu čajnu kuhinju, standardni singl ležaj (90cm), kupatilo, terasu, TV, peškire, klima uređaj. Apartman ima jednu odvojenu sobu sa dva singl ležaja (90cm), a u kuhinjima ima dubl ležaj (180cm). Zamena peškira i posteljine je na 5 dana.

U cenu je pored najma studia, uključeno korišćenje klime i WI-FI čiju brzinu agencija ne može garantovati i samim tim nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema operatera

Termin:
Tip smeštaja:
Quantity:
Rezerviši

PROGRAM PUTOVANJA:
Smeštaj prvog dana boravka najranije od 14:00h.
Od 1-10. dana boravak u vili na bazi izabrane usluge.
Poslednjeg dana sobe se napuštaju do 09:00h.

Vila Eleni.png

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u 1/2, 1/4 studijima/apartmanima;
- Korišćenje klima uređaja;
- Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
- PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE UNIQA, OSIGURANA SUMA 30.000 EUR / NEMA OGRANIČENJA U GODINAMA I TRAJANJU BORAVKA;
- Troškove organizacije i vođstva puta.

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
- Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) – osim u smenama označenim zvezdicom (*);
- Fakultativne izlete i individualne troškove;
- TURISTIČKA TAKSA koju je uvelo Ministarstvo turizma Republike Grčke. Ista će se naplaćivati na licu mesta i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznos takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi: privatni smeštaj /0,5€; htl 1*/0,5€; htl 2*/1€; htl 3*/2€; htl 4*/3€; htl 5*/4€;
- Stanični vaučer za ulazak na BAS stanicu - 50 dinara po osobi.

POPUSTI / DOPLATE: (ne važi za smene označene zvezdicom (*) i ne postoji mogućnost dupliranja popusta).
- Dete od 0-12 godina na zajedničkom ležaju - GRATIS.
- Dete od 0-14 godina u sopstvenom ležaju ima popust 20€ na cenu smeštaja.
- Navedeni popusti važe samo za jedno dete u pratnji dve odrasle (puno plative) osobe.
- Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.
- ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA DOPLATA 1.000 DINARA PO OSOBI.

USLOVI /NAČIN PLAĆANJA: plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate.
UPLATA U CELOSTI: Odobravaće se popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen. 
UPLATA DO POLASKA: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja.
ODLOŽENO PLAĆANJE: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019.godine, čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. 
PLATNE KARTICE: (Visa, Master, Maestro, Dina, American Express).
ADMINISTRATIVNA ZABRANA: 30 % akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator) do 15.12.2019. godine.

 AUTOBUSKI PREVOZ: Cena povratne autobuske karte na relaciji Novi Sad/Beograd –Pefkohori iznosi 59€ za odrasle osobe, a za decu do 12 godina iznosi 49€. Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2019 su naznačeni u tabeli u okviru cenovnika. Povratak prema Srbiji u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja provere vreme i mesto polaska autobusa. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 990 dinara po osobi. Zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.

NAPOMENE: 
* Za realizaciju putovanja neophodan je min od 45 prijavljenih putnika po smeni.
* U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
* Agencija zadržava pravo izmene programa putovanja, pojedinih sadržaja navedenih u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
* Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
* Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama kao i u okviru odredjenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
* Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016. i Polisu br. 30000008843 od 14.09.2018. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE.