Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2019: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Vila Hristos-Vrasna Beach

Vila Hristos-Vrasna Beach
Vila Hristos-Vrasna Beach
Vila Hristos-Vrasna Beach
Vila Hristos-Vrasna Beach
Vila Hristos-Vrasna Beach
Vila Hristos-Vrasna Beach

Vila Hristos-Vrasna Beach

from 49.00

Leto 2019 - Grčka - Vrasna Beach - Vila Hristos

Tik, na 5m od plaže u Vrasna Beachu nalazi se Vila Hristos. Vila raspolaže sa 1/3 i 1/4 i 1/5 apartmanima, sa direktnim pogledom na more na 1. i u visokom prizemlju. Sve smeštajne jedinice poseduje opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom i priborom za kuvanje. Zamena posteljine je na 5 dana (gosti sami menjaju). Vila ne poseduju klima uređuje, zbog blizine plaže i svežine vazduha ugradnja iste nije neophodna.

U cenu je pored najma studia, uključen i WI-FI čiju brzinu agencija ne može garantovati i samim tim nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema operatera.

Termin:
Tip smeštaja:
Quantity:
Rezerviši

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Polazak iz Novog Sada u 16:00h (parking Železničke stanice, kod Lokomotive)/iz Beograda u 18:00h (mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja).  Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2. dan: Dolazak u Vrasn Beach u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrane objekte najranije od 14:00h.
3-11. dan: Boravak u izabranom studiu/apartmanu.
12. dan: Napuštanje studia/apartmana u 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). 
13. dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

Vila Hristos-Vrasna Beach-cenovnik

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz turističkim autobusom(klima, audio/video oprema) na relaciji Novi Sad/Beograd-Nea Vrasna-Beograd/Novi Sad;
- Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u 1/3, 1/4+2; apartmanima;
- Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
- PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE UNIQA, OSIGURANA SUMA 30.000 EUR / NEMA OGRANIČENJA U GODINAMA I TRAJANJU BORAVKA;
- Troškove organizacije i vođstva puta.

CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete i individualne troškove;
- TURISTIČKA TAKSA će se naplaćivati na licu mesta. Očekivani iznos takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi: privatni smeštaj /0,5€; htl 1*/0,5€; htl 2*/1€; htl 3*/2€; htl 4*/3€; htl 5*/4€;
- Stanični vaučer za ulazak na BAS stanicu - 50 dinara po osobi.

POPUSTI / DOPLATE (ne važi za smene označene zvezdicom (*) i ne postoji mogućnost dupliranja popusta):
- Dete od 0-12 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 49€ i ima svoje mesto u autobusu.
- Dete od 0-12 godina u sopstvenom ležaju ima popust 20€ na kompletan aranžman.
- Navedeni popusti važe samo za jedno dete u pratnji dve odrasle (puno plative) osobe.
- Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.
- Doplata za 1/1 studio-70% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu).
- U slučaju spajanja smena cena se umanjuje za 25€ po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana.
- ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA DOPLATA 1.000 DINARA PO OSOBI.

USLOVI / NAČIN PLAĆANJA: cene su izražene u EUR, a plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate.
UPLATA U CELOSTI: Odobravaće se popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen.
UPLATA DO POLASKA: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja.
ODLOŽENO PLAĆANJE: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019. godine, čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora.
PLATNE KARTICE: (Visa, Master, Maestro, Dina, American Express).
ADMINISTRATIVNA ZABRANA: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator) do 15.12.2019. godine.

AUTOBUSKI PREVOZ: Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2019 su naznačeni u tabeli u okviru cenovnika. Povratak prema Srbiji u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja provere vreme i mesto polaska autobusa. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.

NAPOMENE:
* Za realizaciju putovanja neophodan je min od 45 prijavljenih putnika po smeni.
* U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
* Agencija zadržava pravo izmene programa putovanja, pojedinih sadržaja navedenih u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
* Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
* Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) i ponude date kolektivima/sindikalnim organizacijama kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
* Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016. i Polisu br. 30000008843 od 14.09.2018. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE.