Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Leto 2018 (2).jpg

Grčka I Leto 2019

Letovanje Grčka, Grčka leto 2019, Grčka apartmani, Grčka hoteli, Olimpska regija, Grčka autobus, Jeftini aranžmani, First minute Grčka, Jeftina ponuda leto, Last minute Grčka, Aranžmani Grčka

Grčka 2019.

Stephany World Travel Vas vodi na Letovanje u Grčkoj 2019.  Kao i prethodnih godina i ove godine u našoj ponudi se nalaze najpopularnija letovališta, na Vama je samo da odaberete destinaciju!

Grčka hoteli 2019

Nudimo Vam veliki broj hotela širom Grčke! Hotelski smeštaj u hotelim, na bazi RO-najma, BB-noćenja sa doručkom, HB-polupansiona, FB-punog pansiona, ALL-all inclusive-a i ultra all inclusiva. Hoteli su dostupni na teritoriji cele Grčke-Severna Grčka (Paralia, Olympic Beach, Platamon, Halkidiki-Kasandra, Sitonija, Atos…), Kavalia, Tasos, Lutraki, Glifada, Krit, Krf, Zakintos… Za Krf postoje paket aranžmani zajedno sa avionskim prevozom takođe na bazi RO-najma, BB-noćenja sa doručkom, HB-polupansiona, FB-punog pansiona, ALL-all inclusive-a i ultra all inclusiva. Ukoliko ste zainteresovani za hotelski smeštaj ili paket aranžman hotelski smeštaj+avionski prevoz molimo Vas da nam kontaktirate kako bismo napravili ponudu po Vašoj meri i kako bi proverili dostupnost.

Grčka apartmani 2019

Paralia

Paralia je jedno od omiljenih letovališta
mnogobrojnih sprskih turista u Grčkoj. Nedalako od nje nalazi se veći trgovački grad Katerini, kao i drugi po veličini grad Grčke, Solun. Poznato je po peščanoj obali dugoj skoro 7 km, u čijoj neposrednoj blizini se nalazi i letovalište Olympic Beach.

Nei Pori

Nei Pori, danas moderno letovalište u podnožju  čuvenog Olimpa na obalama Egejskog mora je ne baš tako davno bilo mirno ribarsko mesto. Upravo zbog te činjenice, ovde je osetna kombinacija duha tradicije i modernog života, prožimanje mitova i realnosti. Ovo sve popularnije letovalište karakterišu peščana  plaža, smaragdno more, široke ulice i prostrani, uređeni trgovi.

Halkidiki

Halkidiki- Kasandra

Halkidiki je najpopularnije poluostrvo Grčke, koje naizgled podseća na Poseidonov trozubac. Sva tri prsta Kasandra, Sitonija i Atos imaju svoju neodoljivu lepotu. Hanioti zajedno sa Pefkohorijem predstvalja najpopularnija letovališta Kasandre. Kristalno bistro plavo more, lepe plaže i fantastičan noćni život karakterišu ovaj prst Halkidikija. 

Vrasna Beach

Letovalište Vrasna Beach je smešteno na obalama Egejskog mora, između dva popularna turistička mesta  Stavrosa i Asprovalta, u Strominkos zalivu. Ovo je turističko mesto sa dve-tri prostrane ulice koje se pružaju uz plažu. Kao i okolna letovališta, karakteriše je plaža dugačka 2,5km, sa Plavo zastavicom.

Olympic Beach

Olympic Beach je letovalište u podnožju Olimpa,  čije obale zapljuskuje Egejsko more. Iako je dugom peščanom plažom spojeno sa Paralijom, u potpunosti se razlikuje od nje.  Ono što karakteriše ovo mirno turističko mesto je presvega, široka peščana plaža, bistro more i mnoštvo taverni, kafića i prodavnica.

Asprovalta

Asprovalta

Na udaljenosti od samo 80km od Soluna, na putu ka Kavali, nalazi se jedno od najpopularnijih letovališta severne Grčke, Asprovalta. Ovo turističko mesto, u zalivu Strimonikos  može se pohvaliti prelepom peščanom plažom dugom oko 1km. Tome svedoče priznanja kojim je nagrađivana obala ovog gradića - Plava zastava Evropske Unije.

Evia

Evia je najveće ostrvo u Egejskom moru, a posle Krita drugo po veličini u Grčkoj. Zanimljivo je da se nalazi na jednom od najvažnijih puteva Sredozemlja. Upravo to objašnjava činjenicu da kao nova turistička destinacija, poseduje veoma bogatu istoriju kojoj svedoče ostaci iz neolita. Glavni grad ostrva je Halkidi, u kom se nalazi most koji povezuje ovo ostrvo sa kopnenim delom. Popularna letovališta: Pefki, Edipsos...

Krf

Krf je ostrvo Jonskog arhipelaga, na najzapadnijoj strani Grčke. Važi za jedno od najzelenijih ostrva Grčke, pokriveno  gustom četinarskom šumom sa više od 3 miliona maslinovih stabala. Ovo je ostrvo koje nosi i deo naše istorije (Ostrvo Vido, Plava grobnica, Srpska kuća... ). Poznati gradovi su: Krf, Dassia, Barbati...

Leptokarija

Leptokaria je letovalište smešteno na putu ka Atini, udaljeno 90 km od Soluna. Ušuškano je u podnožju Olimpa, ima kristalno čisto i toplo more oivičeno prelepim dugim peščano-šljunkovitim plažama.

Platamonas.jpg

Platamon

Platmon je mali, lep gradić, zelena oaza smeštena uz dugu plažu. Ovo letovalište karakterište prijatna klima, bistro more i veliki broj prodavnica, restorana.

Stavros

U zalivu Stimonikos, na obali Egejskog mora nalazi se predivan gradić sa 4000 stanovnika, Stavros. Tipično primorsko grčko mesto koje karakterišu blaga klima, smaragdno toplo more i peščane plaže. Duž obale nagrađivane Plavom zastavom, prostire se park sa starim platanima, sportski tereni, igrališta za decu, luna parkovi kao i brojni restorani, kafići i klubovi.

Tasos

Tasos je najsevernije ostrvo Grčke, bogato gustim četinarskim šumama i sunčanim plažama koje ga okružuju. Zbog toga se često naziva i „plutajuća šuma“. Ovo ostrvo poseduju obalu dugu oko 100km od kojih su mnoge plaže nosioci Plave zastave. Poznata mesta Tasosa su: Limenarija, Potos, Limenas...