Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Krf

Grčka apartmani I Grčka 2019 I Grčka leto I Povoljno I Krf I Evropske metropole I Letovanje u Španija I Kosta Brava

Krf.jpg

Krf

Krf je ostrvo Jonskog arhipelaga, na najzapadnijoj strani Grčke. Važi za jedno od najzelenijih ostrva Grčke, pokriveno je gustom četinarskom šumom i sa više od 3 miliona maslinovih stabala.

Dasija se nalazi u istočnom delu ostrva.  Ime je dobilo po bujnom zelenilu koje ga karakteriše koje u prevodu znači šuma. Odlična je destinacija za odmor i uživanje u moru i suncu.

Moraitika na samo 20 km od grada Krfa, na južno obali se nalazi ovo malo i mirno letovalište. U blizi ovog mesta se nalaze arheološka nalazišta. Idealno je za porodice.

Kavos se nalazi na samom jugu ostrva. Ovo nekadašnje ribarsko mestašce, danas se smatra Grčkom Ibicom. Preporučuje se mlađoj populaciji željnoj ludog danonoćnog provoda.

Grčka apartmani-Krf 2019.