Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Leptokaria

Grčka apartmani I Grčka 2019 I Grčka leto I Povoljno I Leptokaria I Evropske metropole I Letovanje u Španija I Kosta Brava

leptokaria.jpg

Leptokaria

Leptokaria, letovalište udaljeno samo 90km od drugog grada
po veličini Grčke, Soluna na putu za Atinu ušuškano u podnožju Olimpa. Karakterišu je kristalno čisto i toplo more oivičeno prelepim peščano-šljunkovitim plažama.

Ovo je idealna destinacija za porodičan odmor, sa mnoštvom zabavnih sadržaja za decu.  Svakako to ne znači, da odmor na
ovoj destinaciji mora biti dosadan i monoton. Njen dobar geo. položaj, omogućava raznovrsnu ponudu izleta s kojim možete upotpuniti svoj boravak.