Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Stavros

Grčka apartmani I Grčka 2019 I Grčka leto I Povoljno I Stavros I Evropske metropole I Letovanje u Španija I Kosta Brava

Stavros

Stavros

U zalivu Stimonikos, na obali Egejskog mora nalazi se predivan gradić sa 4000 stanovnika, Stavros. Tipično primorsko grčko mesto koje karakterišu blaga klima, smaragdno toplo more i peščane plaže.  Duž njegove  obale, koja je nagrađivana Plavom zastavicom, prostire se park sa starim platanima, sportski tereni, igrališta za decu, luna parkovi kao i brojni restorani, kafići i klubovi.

Stavros je idealno mesto za porodično letovanje, za one koji žele da zaborave na telefone, buku i gradsku vrevu i uživaju u prirodi i miru.

 

 

 

Grčka apartmani-Stavros 2019