Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Vrasna Beach

Grčka apartmani I Grčka 2019 I Grčka leto I Povoljno I Vrasna Beach I Evropske metropole I Letovanje u Španija I Kosta Brava

Vrasna Beach

Vrasna Beach

Vrasna Beach je novo letovalište smešteno između Stavrosa i Asprovalte, na obalama Egejskog mora u zalivu  Strimonikos. Ovo je malo turističko mesto sa dve-tri ulice koje prate plažu. Kao i okolna letovališta, Vrasna Beach karakteriše plaža dugačka 2,5km, koje je nosilac Plave zastavice i prostrane ulice. Uz obalu se nalaze brojne taverne, restorani i barovi.

Ukoliko želite zabavu i izlaske, to možete pronaći u obližnjoj Asprovalti. Dok ovde možete odmarate i  da uživate u moru, suncu i letu