Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Putovanje na Kubu

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Putovanje na Kubu

alexander-kunze-318344-unsplash-min.jpg
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu (10).jpg
Putovanje na Kubu
augustin-de-montesquiou-346174-unsplash-min.jpg
alexander-kunze-318344-unsplash-min.jpg
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu
Putovanje na Kubu (10).jpg
Putovanje na Kubu
augustin-de-montesquiou-346174-unsplash-min.jpg

Putovanje na Kubu

2,390.00

07-22.02.2019.

15 dana, Avio

Stephany World Travel Vas vodi na putovanje na Kubu! Kuba je omiljeno mesto gusara u 17. veku, mesto koje je Kolumbo opisao kao najlepšu zemlju koju su ljudske oči videle. Bogata istorija je učinila njene gradove čudesnima, a tropska klima prirodu bujnom. Ovo je ostrvo muzike, ruma, cigara i zabave. Šarenilo, kultura, umetnost, veseli duh i divna energija ovde izviru u svako kutku i na svakom koraku. Kolonijalni šarm ovog najvećeg Karipskog ostrva, prekrasne plaže i gastronomija ostavit će vas bez daha!

Rezerviši

Putovanje na Kubu

1. dan: BEOGRAD - HAVANA
Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla“, dva sata pre leta. Posle aerodromskih formalnosti, poletanje za Havanu. Dolazak na Međunarodni aerodrom Jose Marti. Privatan 25 minutni transfera do hotela. Dolaz u hotel. Koktel dobrodošlice i brzi check-in. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan: HAVANA
Doručak. Celodnevni obilazak Havane: poseta fabrici Cigareta, gradski i moderni delovi grada, uključujući Univerzitet u Havani, Trg revolucije, hotel Nacional, poznata šetalište uz obalu „Malecón”... Zaustavićemo se u kolonijalnom delu grada prolazeći pored Nacionalne zgrade kapitola, Velikog pozorište Havane, Avenije „El Prado“, bivše predsedničke palate i Centralnog parka. Tura će se odvijati pešice kroz istorijski i kolonijalni deo Starog Havane, koji je UNESCO proglasio za svetsku baštinu 1982. godine, gde ćemo obići: Trg Katedrala, Trg Franje Asiškog, Trg Oldl, veličanstveni Trg oružja i posetiti Hotel Ambos Mundos, Floridita i Bodeguita del Medio barovi. Ručak u „La Impren”t ili „La Mina” lokalnom restoranu na području stare Havane. Nakon ručka grupa će imati malo slobodnog vremena za shopping. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: HAVANA - DOLINA VINJALES
Doručak. Odlazak u dolinu Vinjales, zaustavićemo u potrazi za „Jasminom” kako bi se divili jedinstvenom i slikovitom pejzažu doline „Mogotesa”, kamenitim formacijama koja je priroda stvorila. Tura se nastavlja autobusom do „Pećine Indijanaca” gde ćemo imati nesumnjivo uzbudljivo iskustvo da plovimo tradicionalnim brodovima duž podzemne reke koja prolazi kroz unutrašnjost planine Haystack Hillock. Ručak u lokalnom restoranu „Mural Prehistorije”, gde će grupa probati ukusni Kreolski obrok, sa 1 lokalnim pićem. Posle ručka, sledi poseta Murala Prehistorije. Povratak u Havanu. Noćenje.

4. dan: HAVANA - KUBANSKA TURA
Doručak. Odlazak klasičnim američkim automobilima iz hotela uz panoramsku vožnju. Poseta Palacio de Artesania i degustacija ruma, cigareta i kafe. Jednočasovni časovi salse. Ručak u čuvenom kubanskom restoran “EL ALJIBE” sa 1 lokalnim pićem. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: HAVANA - VARADERO
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do Varadera, uz zaustavljanje na Bakunajagua vidikovcu. Dolazak u Varadero. Koktel dobrodošlice i brzi check-in. Slobodno vreme. Noćenje.

6-13. dan: VARADERO
Dani predviđeni za kupanje, sunčanje i uživanje, uz mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (Jeep safari; Tri grada - Cienfuegos, Trinidad i Santa Klara; Katamaran-Kajo Blank). Boravak u hotelu na bazi usluge All inlusive. Noćenje.

14. dan: VARADERO - HAVANA
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Havani. Let do Beograda  po redu letenja za taj dan.

15. dan: BEOGRAD
Dolazak u Beograd, na aerodrom „Nikola Tesla“. Kraj programa. 


CENA ARANŽMANA: 2.390€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Prevoz avionom na relaciji Beograd-Havana-Beograd;
* Aerodromske takse;
* Transfere po programu;
* 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u Havani i 9 noćenja na bazi All inclusive usluge u hotel sa 4* u Varaderu, u 1/2 i 1/2+1 sobama;
* 3 fakultativna izleta sa ručkom uz jedno lokalno piće ( Celodnevni obilazak Havane, Oblizak doline Vinjales i Kubanska tura)
* Razgledanja po programu;
* Usluge turističkog vodiča-pratioca; 
* Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Fakultativne izlete: Jeep safari 91€; Tri grada - Cienfuegos, Trinidad i Santa Klara 70€; Katamaran-Kajo Blank 110€;
* Ulaznice za muzeje, lokalitete i objekte;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 30.000€  po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu 1.350€ po osobi;
* Napojnice;
* Individualne troškove putnika;
Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene Programom putovanja.

OPIS HOTELA:
* Hotel Memories Miramar 4*, Havana (http://www.memoriesresorts.com/en/resort/havana/gallery.aspx)
* Hotel Memories Varadero 4*, Veradero (https://www.memoriesresorts.com/resort/memories-varadero-beach-resort)
* Smeštaj je u navedenom hotelu ili u sličnim iste kategorije u širem delu grada. Hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje.

NAPOMENE: 
* Program je rađen na bazi minimum 15 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
* Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 10 osoba koje su platile punu cenu fakultative, uprotivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!

NAČIN PLAĆANJA:
* Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 50% vrednosti aranžmana - protivvrednost u dinarima, a ostatak 15 dana do polaska grupe na putovanje;
* Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.

Upoznajmo svet zajedno!