Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

O nama

Stephany World Travel je organizacija čije su prioritetne delatnosti organizovanje inostranih turističkih aranžmana - kako grupnih tako i individualnih (odmor, posete sajmovima i kongresima, drugi vidovi edukativnih i informativnih putovanja), prodaja avio karata, rezervisanje smeštaja, prodaja voznih karata i pružanje servisnih usluga drugim turističkim agencijama.

O nama

O nama.jpg
 

Stephany World Travel je organizacija čije su prioritetne delatnosti organizovanje inostranih turističkih aranžmana - kako grupnih tako i individualnih (posete sajmovima i kongresima, drugi vidovi edukativnih i informativnih putovanja, odmor), rezervisanje smeštaja, prodaja voznih karata, prodaja avio karata i pružanje servisnih usluga drugim turističkim agencijama.

Vizija

Vizija Stephany World Travel-a je da se kvalitetom pruženih usluga značajno izdvoji od konkurencije i da na tržištu stekne prepoznatljivost kao turistička agencija koja pruža usluge visokog kvaliteta po pristupačnim cenama, postavlja standarde i uvodi inovacije u turizmu.

 

Misija

Od svog osnivanja 1990. godine misija Stephany World Travel-a je da kroz putovanja koja organizuje dočara ljudima kulturu, istoriju i način života na posećenim destinacijama. Kroz iskustvo Stephany World Travel nastoji da proširi vidike i promeni pogled na svet svojim klijentima.

 

Karijera

Ukoliko smatrate da baš Vi posedujete određena znanja, kvalitete i sposobnosti koja mogu doprineti rastu i razvoju Stephany World Travel-a,  pošaljite vaš CV na e-mail agencije i u najkraćem roku dobićete odgovor. Trenutno nema otvorenih pozicija u Stephany World Travel-u, ali to ne znači da nismo spremni da zapošljavamo.