Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Putovanje u Vijetnam

Destinacije

Turistička agencija Stephany World Travel Vas vodi na najlepše destinacije sveta. Letovanje 2018: Letovanje Španija, Letovanje Grčka, Letovanje Turska, Letovanje Egipat i Letovanje Tunis. Putovanja u evropske gradove: Pariz, Lisabon, Madrid, Beč, Budimpešta, Malaga...

Putovanje u Vijetnam

Puto
Putovanje u Vijetnam
woman-866401_1920-min.jpg
Puto
Putovanje u Vijetnam
woman-866401_1920-min.jpg

Putovanje u Vijetnam

1,990.00

22.02-07.03.2019.

14 dana, avio

Stephany World Travel Vas vodi na putovanje u Vijetnam! Vijetnam je najistočnija zemlja Indokineskog poluostrva u Jugoistočnoj Aziji. Graniči se sa Kinom na severu, Laosom na zapadu, Kambodžom na jugozapadu, dok je na istoku južno kinesko more. Zemlja sa preko 86 miliona stanovnika i istorijom koje prema legendama traje preko 4 000 godina, očaraće Vas kontrastima života, ukusa, boja i tradicionalne arhitekture.

Rezerviši

1. dan: Beograd - Ho Chi Minh
Sastanak grupe, poletanje sa aerodroma „Nikola Tesla” po redu letenja. Let do Ho Chi Minha sa usputnim presedanjem.

2. dan: Ho Chi Minh
Dolazak u Ho Chi Minh.Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Panoramsko razgledanje grada koji je dugo godina nosio atribut bisera Indokine: katedrala Notr Dam, zgradu Glavne pošte, Palatu Ujedinjenja, zgradu Opere, Skupštinu grada, Muzeja rata, markete Ben Tan i Saigon Skver. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan: Ho Chi Minh
Doručak. Slobodan dan ili fakultativnu izlet deltom reke Mekong, koja izvire na Tibetu i dugačka je 4500km - najduža reka u Jugoistočnoj Aziji. U ovom području se proizvodi najviše pirinča, kokosa, šećerne trske i tropskog voća u Vijetnamu. Ulazak u brod, vožnja rekom Mekong gde se prelazi iz glavnog kanala u manje, prolazeći kroz autentična sela. Povratak u Ho Chi Minh. Noćenje.

4. dan: Ho Chi Minh
Doručak. Slobodan dan ili fakultativnu izlet Ku Či tuneli, nekadašnju bazu za revolucionare u periodu između dva rata. Tunele koji i dan danas postoje i predstavljaju „podzemno selo” sa dužinom od 200km izgradila je komunistička gerila Vijetnama. Noćenje.

5. dan: Ho Chi Minh.
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

6 dan: Ho Chi Minh - Phu Quoc
Doručak. Napuštanje hotela. Let za Phu Quoc. Dolazak na fascinantno Ostrvo Phu Quoc - smešteno u Tajlandskom zalivu, južno od obale Kambodže. Ovaj tropski raj se nalazi na samo 50 kilometara od obale kopnenog dela Vijetnama i odiše gostoljubljem lokalnih stanovnika. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

7-12. dana: Phu Quoc
Doručak. Slobodno vreme predviđeno za uživanje u Phu Quoc-u, ostrvu poznatom po tome što je više od polovine ostrva Nacionalni park. Kupanje u toplom okeanu, sunčanje na prelepim dugačkim plažama sa finim peskom, uz mogućnost organizacije fakultativnih izleta. Noćenje.

13. dan: Phu Quoc- Ho Chi Minh - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Ho Chi Min. Dolazak u Ho Chi Min. Kraći odmor. Polazak za Beograd, po redu letenja.

14. dan: Beograd
Dolazak u Beograd, na aerodrom „Nikola Tesla”.

 

CENA ARANŽMANA:   1.950€

CENA ARANŽMAN OBUHVATA:
* Prevoz avionom na navedenoj relaciji;
* Aerodromske takse;
* Transfere po programu putovanja;
* 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u Ho Chi Minhu u hotelu sa 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama (jednokrevetne sobe po zahtevu);
* 7 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u Phu Quoc u hotelima sa 4 i 5* u 1/2 i 1/2+1 sobama (jednokrevetne sobe po zahtevu);
* Razgledanja po programu;
* Usluge turističkog vodiča-pratioca;
* Organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Troškove viziranje i vize 50€;
* Fakultativne izlete;
* Ulaznice za muzeje, lokalitete i objekte;
* Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
* Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 30.000€  po uslovima i cenovniku Osiguravajuće kuće;
* Doplatu za jednokrevetnu sobu;
* Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smeštaj;
* Individualne troškove putnika;
* Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja.

OPIS HOTELA:
* Central Palace Hotel Saigon 4*, Ho Chi Minh (http://www.centralpalacesaigon.com/)
* Hotel Vinpearl Resort & Spa Phu Quoc 5*, Phu Quoc (https://www.vinpearl.com/en/vinpearl-phu-quoc-resort)
Smeštaj je u navedenom hotelu ili u sličnom iste kategorije u širem delu grada. Svi hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana pre polaska na putovanje.

IZVOD IZ NAPOMENA:
* Obavezna je prijava za fakultativne izlete pre polaska na putovanje!
* Program je rađen na bazi minimum 30 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
* Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 25 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti
realizovan!

NAČIN PLAĆANJA: 
* Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 50% vrednosti aranžmana - protivvrednost u dinarima, a ostatak 20 dana do polaska grupe na putovanje;
* Plaćanje se vrši u dinarima po gornjem kursu poslovne banke na dan uplate.
 

Organizator putovanja: Stephany World Travel, Licenca OTP 48/2015.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Upoznajmo svet zajedno!