Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Svetozara Miletića
NS, Vojvodina
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Evia

Grčka apartmani I Grčka 2019 I Grčka leto I Povoljno I Evia I Evropske metropole I Letovanje u Španija I Kosta Brava

Evia

Evia

Evia je najveće ostrvo u Egejskom moru, a drugo po veličini ostrvo Grčke.Locirana na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja.  Iako je  nova turistička destinacija, o njenoj bogatoj  istoriji svedoče ostaci iz neolita. Glavni grad ostrva je Halkidi, u kom se nalazi most koji povezuje ostrvo sa kopnenim delom. Oblast je doživela procvat u prošloj deceniji, pogotovo mesta Pefki i Edipsos.

Pefki je najpopularnije letovalište Evije. Prelepo čisto more okruženo četinarima je ono što simbolizuje ovo mesto.  Sa plaža Pefkija se pruža očaravajući pogled na ostrva Skiatos i Skopelos.

Edipsos tj. Lutra Edipsos je jedno od najstarijih banjskih odmarališta Grčke. Svoju popularnost je steklo upravo zahvaljujući velikom broju lekovitih izvora.